Coronavirus: aangepaste dienstverlening aan huis

Geplaatst op 19 maart 2020

Naar aanleiding van alle maatregelen vanuit de overheid omtrent het coronavirus passen ook wij onze dienstverlening aan.

Bij Vivium Zorggroep hanteren wij onze eigen protocollen en volgen wij vanzelfsprekend de maatregelen zoals die door het RIVM en de overheid zijn afgegeven. Vivium Services bemiddelt op dit moment alleen voor enkele diensten aan huis zoals; de maaltijdservice, wasservice en mantelzorgondersteuning. Daarbij nemen zij alle richtlijnen van het RIVM en de overheid met betrekking tot het coronavirus in acht. Ze dragen handschoenen, blijven op 1,5 meter afstand en zetten, indien van toepassing, de maaltijden bij u voor de deur.

De bemiddeling van diensten aan huis is vanaf maandag 23 maart tijdelijk stopgezet conform de richtlijn vanuit de overheid. Denk hierbij aan de kapper, schoonheidsspecialiste, pedicure, opticien etc aan huis. De overheid heeft 31 maart besloten de geldende maatregelen te verlengen tot dinsdag 28 april. Dat betekent dat wij u tot die datum niet, of in mindere mate, kunnen helpen. Indien u het prettig vindt om nu alvast een aanvraag te doen voor na deze periode, dan geven wij uw aanvraag door aan onze dienstverleners. De dienstverlener zal dan, indien duidelijk is vanuit de overheid wanneer deze werkzaamheden weer opgepakt kunnen worden, contact met u opnemen voor het maken van een afspraak.

Cursussen, reizen, dagtochten en andere activiteiten zijn geannuleerd of verplaatst naar een andere datum. Mensen die zich hebben aangemeld zijn persoonlijk op de hoogte gesteld.

Voor het laatste nieuws van Vivium verwijzen wij u graag door naar de website van Vivium Zorggroep – klik hier om naar het meest actuele Vivium nieuws te gaan.

Heeft u vragen of behoefte aan een gesprek? Neem dan gerust contact met ons op via (035) 6 924 495. We zijn telefonisch bereikbaar van ma t/m vrijdag tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ook het contactformulier hier invullen en wij nemen dan zo spoedig mogelijk contact met u op.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *