Menu Ga naar zoek pagina

Vivium helpt u besparen met nieuwe diensten

15 februari 2024 Nieuws

Nieuw is ons aanbod is de samenwerking met UnitedConsumers. Hierdoor kunt u eenvoudig besparen op uw energierekening, mobiele telefoonabonnement, autoverzekering en brandstofkosten. Met het geld dat u overhoudt, spaart u al gauw een mooi bedrag bij elkaar.

UnitedConsumers is een consumentencollectief dat groene energie, telefoonabonnementen, autoverzekeringen en tankpassen in het groot inkoopt. De korting die ze daarbij bedingen, is voor u! En naast de collectiviteitskorting krijgt u ook nog eens een extra Vivium-ledenkorting. Als Vivium Services helpen we u zo te besparen op uw vaste lasten. Zo houdt u meer over voor de leuke dingen in het leven. De korting die u krijgt, wordt verzameld in een persoonlijk spaartegoed. U kunt dit laten uitbetalen wanneer u dit wilt, maar ook lekker laten staan tot u een mooi bedrag bijeen heeft gespaard voor een speciaal doel.

Voordelig energiecontract

Sinds 2008 al is UnitedConsumers actief als zelfstandig energieleverancier. Deelnemers aan het consumentencollectief zijn verzekerd van voordelige energietarieven én 100% Nederlandse groene stroom. UnitedConsumers werkt met 1-jarige energiecontracten met vaste tarieven (ruim onder het prijsplafond), wat voor langere tijd zekerheid geeft. De loyaliteitskorting bedraagt maximaal € 125,00. Niet voor niets geven klanten deze energieleverancier een cijfer van 9,1! En als Vivium-lid krijgt u nog eens € 40,00 extra korting (bij alleen gas of stroom: € 20,00) per jaar. Meer informatie?

Goedkoper mobiel abonnement

U kunt ook kiezen voor korting op uw mobiele abonnement bij grote providers zoals KPN, Vodafone, Tele2, T-Mobile, Odido en Ben. De hoogte van de maandelijkse korting is afhankelijk van de provider en het type abonnement dat u heeft of kiest. U kunt uw huidige abonnement verlengen of overstappen. In beide gevallen krijgt u korting op de abonnementsprijs. In het eerste jaar kunt u zo tot wel € 60,00 besparen. Bovendien ontvangt u als Vivium-lid standaard een extra korting van € 25,00. Meer informatie?

Korting op uw autoverzekering

Ook een korting op uw autoverzekering behoort tot de mogelijkheden. In 2024 krijgt u via UnitedConsumers gemiddeld 15% korting. Het vergelijken van het aanbod van o.a. Allianz, ASR, Avéro en Nationale Nederlanden is heel makkelijk via de site van UnitedConsumers. Als Vivium-lid krijgt u nog een extra korting van € 40,00, waardoor u tot € 205,00 per jaar kunt besparen op uw autoverzekering. Meer informatie?

Tankkaart

Misschien is ook de UnitedConsumers Tankkaart iets voor u. Hiermee tankt u met korting bij ruim 600 bemande tankstations van onder andere Shell, BP, Esso en Total in heel Nederland. Ook in uw buurt vindt u dus gemakkelijk een aangesloten tankstation. U betaalt gegarandeerd 6 tot 10 cent per liter minder dan de Gemiddelde Landelijke Adviesprijs, en krijgt ook nog eens 1 tot 3 cent korting per liter op de prijs aan de pomp. Bovendien ontvangen Vivium-leden een extra korting van € 5,00 op hun eerste tankbeurt. Meer informatie?

‘Alle kortingen spaart u in uw persoonlijke digitale spaarpot via UnitedConsumers. Het gespaarde bedrag kunt u laten uitkeren wanneer u dat wilt. Zo heeft u altijd een extraatje achter de hand.’

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden