Menu Ga naar zoek pagina

Oogmeting aan huis

02 januari 2024 Interviews

Mevrouw De Groot (78) – Huizen. “Met mijn man, die afasie heeft, woon ik in een Vivium-woonzorgcentrum. Hij ging steeds slechter zien dus heb ik gevraagd of Christien Stoffer van Stoffer Optiek langs kon komen voor een oogmeting bij mijn man.”

Christien is gespecialiseerd in het doen van oogmetingen bij mensen met dementie, afasie of andere beperkingen. “Dat beviel zo goed dat ik besloot ook een nieuwe bril aan te laten meten door Christien voor mezelf. Ik koos een mooi montuur en ben er heel blij mee. Mijn man ging helaas per ongeluk op zijn bril zitten, dus belde ik opnieuw Christien. Ze kwam meteen langs en onder het genot van een kopje koffie en een gezellig praatje heeft zij zijn bril weer rechtgezet. We hoefden daar niks voor te betalen, want dat hoort bij de service zei ze. We zijn heel tevreden en raden het iedereen aan.”

Merkt u dat uw zicht vermindert? Slecht zien betekent meestal ook minder goed functioneren. Het is daarom aan te bevelen om elke twee jaar een oogmeting te laten uitvoeren. Als u minder mobiel bent of het gewoon druk heeft, kunt u de opticien bij u thuis laten komen. De opticien aan huis biedt vrijwel alles wat ook in de winkel mogelijk is. Een ogentest, nieuwe bril, reparaties en oogdrukmeting. De opticien heeft een uitgebreide collectie brillen in allerlei kleuren en prijsklassen. Een nieuwe bril wordt binnen de gestelde termijn thuis afgeleverd en ‘afgepast’.

Ook een oogmeting laten doen? Christien Stoffer helpt u graag verder, gewoon thuis in uw vertrouwde omgeving.

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden