Menu Ga naar zoek pagina

Reizen met zorgbegeleiding via het Vakantiebureau

04 januari 2024 Nieuws

Wilt u wel weer eens een lekker weekje ertussenuit en onbezorgd genieten van vakantie? Maar dan mét de zorg die u thuis gewend bent? Het Vakantiebureau biedt heerlijke vakanties met zorgondersteuning! Het vakantiebureau is gespecialiseerd in zorgvakanties en seniorenvakanties in Nederland.

Als het voor u lastig is om op vakantie te gaan omdat u een ziekte of beperking hebt, of gewoon op hoge leeftijd bent geraakt, dan biedt Het Vakantiebureau uitkomst! Vivium Services wijst u graag op het bestaan van dit bijzondere reisbureau, dat al 40 jaar mooie zorgvakanties en seniorenvakanties organiseert. U kunt bijvoorbeeld kiezen uit vakanties naar één van de zorghotels in Doorn, Wezep of Ermelo, of voor een heerlijke vaarweek op het schip de Prins Willem-Alexander. Ook organiseert Het Vakantiebureau speciale vakantieweken voor mensen met een specifieke zorgbehoefte, zoals mantelzorgers en hun dementerende partner, of mensen met een visuele beperking.

Zorg en gezelligheid

Wat de reizen van Het Vakantiebureau anders maken dan reizen van een gewoon reisbureau, is vooral dat er gediplomeerde verpleegkundigen, verzorgenden en vrijwilligers meegaan. Zij bieden persoonlijke aandacht, een luisterend oor, een helpende hand en waar nodig medische zorg.

Uiteraard draait het in vakanties ook altijd om gezelligheid. Die is er volop tijdens de activiteiten en uitstapjes die worden georganiseerd. Zo worden er creatieve workshops aangeboden, bus uitstapjes gemaakt of kunt u mee met een ritje op een rolstoel- of duofiets. Voor alle zorghotels geldt dat ze prachtig gelegen zijn, dus een wandeling door de omgeving is ook een aanrader voor wie daarvan houdt!

Vakantiegids of vragen?

Meer informatie over de vakantiereizen met zorg vindt u op de website www.hetvakantiebureau.nl. Hier kunt u ook een (digitale) vakantiegids of een reserveringsformulier aanvragen, of direct een vakantie boeken. Voor vragen kunt u rechtstreeks contact opnemen met Het Vakantiebureau. E-mailen kan via info@hetvakantiebureau.nl of bel 0343-745890.

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden