Menu Ga naar zoek pagina

Voor leveranciers

Afspraken beheren

Inloggen voor leveranciers

De voordelen voor leveranciers

Onderdeel van een compleet aanbod

Als leverancier van Vivium Services sta je er niet alleen voor. Je bent onderdeel van een grote groep leveranciers die elkaar kennen en versterken door naar elkaars dienstverlening te verwijzen.

 

Samen staan we sterk voor kwaliteit

Naast promotie van je aanbod, zorgen we er samen voor dat de kwaliteit van de dienstverlening aan de verwachting van onze leden voldoet. Een aantal belangrijke zaken hebben we opgenomen in onze Servicenormen.

 

Persoonlijk contact voor een goede samenwerking

We vinden persoonlijk contact belangrijk. Ook voor jou om te kijken of er een klik is en we mogelijkheden zien in de samenwerking. Daarom vinden we het belangrijk dat we onze leveranciers goed kennen en er duidelijke afspraken gemaakt worden.

 

Leverancier worden?

Iedereen die een dienst – gericht op 50-plussers – wil aanbieden kan zich aanmelden als leverancier bij Vivium Services. Belangrijk hierin vinden wij dat je een ‘klik’ hebt met onze doelgroep en de dienst die je levert, past bij de wensen en behoeften van 50-plussers. In onze Algemene Voorwaarden kun je alvast wat meer lezen over hetgeen wij belangrijk vinden binnen een samenwerking.

Een dienst kan heel verschillend zijn. Bekende vormen van diensten aan huis zijn bijvoorbeeld: een kapper, computerhulp, pedicure, klusjesman en tuinman. Maar er zijn veel meer diensten te bedenken en misschien heb je er zelfs één die wij nog niet hebben kunnen bedenken.

Heb je een interessante dienst of wil je meer weten over de mogelijkheden van samenwerken? Vul dan het formulier in en we nemen gauw contact met je op!

Heb je vragen?

Veelgestelde vragen over Vivium Services

Alle veelgestelde vragen
 • Wat levert een samenwerking met Vivium Services mij op als leverancier?

  Als leverancier van Vivium Services sta je er niet alleen voor. Je bent onderdeel van een grote groep leveranciers die elkaar kennen en versterken door naar elkaars dienstverlening te verwijzen. Daarnaast promoten we je dienstverlening in onze communicatiemiddelen, bieden we je een platform op onze website en doen we de bemiddelingen voor je.

 • Ik wil leverancier worden van Vivium Services. Hoe meld ik mij aan?

  U kunt zich eenvoudig aanmelden als dienstverlener. Om onze kwaliteit te waarborgen, screenen wij al onze leveranciers. Onderdeel van de aanmelding zijn een akkoordverklaring met onze Algemene Voorwaarden Vivium Services, Servicenormen Leveranciers en het in bezit zijn van een Verklaring Omtrent Gedrag. Aanmelden als dienstverlener kan eenvoudig door het formulier op deze pagina in te vullen.

 • Wat wordt er van mij verwacht als leverancier?

  Als leverancier van Vivium Services verwachten we een aantal specifieke zaken, naast een klik met de doelgroep en een zakelijke instelling. Je bent immers als leverancier het visitekaartje van Vivium Services. We vinden naast het bieden van kwaliteit ook onze servicegerichtheid belangrijk. We vragen je daarom ook bij het aangaan van een samenwerking in te stemmen met onze Servicenormen.

 • Hoe krijg ik informatie over een potentiele klant?

  Op de website van Vivium Services staat het complete aanbod. Bij elke service kan een potentiele klant aangeven interesse te hebben in een dienst/product. Indien men het aanvraagformulier invult, ontvang je daar als leverancier een e-mail van. De aanvragen zijn ook terug te vinden in je eigen Account. Als leverancier? Ga naar je eigen account om inzicht te hebben in je gegevens.

 • Ik wil geen leverancier meer zijn; wat moet ik doen?

  Als je geen leverancier meer wilt zijn, vragen we je contact op te nemen met de manager van Vivium Services. Bij het stopzetten van onze overeenkomst houden we over het algemeen rekening met een opzegtermijn; deze vind je terug in je Samenwerkingsovereenkomst. We zien je opzegging bij voorkeur schriftelijk tegemoet en daartoe kun je ook een mail sturen.

 • Wat betaal ik als leverancier van Vivium Services?

  Als leverancier van Vivium Services betaal je een jaarlijkse bijdrage in de promotie- en bemiddelingskosten. Dit bedrag kan variëren van €100,- tot €500,- en hier maken we in de samenwerkingsovereenkomst afspraken over. We factureren deze kosten eens per kalenderjaar.

Word vandaag nog lid!

 • Korting op alle Vivium Services
 • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
 • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden