Menu Ga naar zoek pagina

‘Het is zo fijn weer goed te horen’

02 januari 2024 Interviews

Mevrouw de Vries van Kooij (80) – Bussum. “Ik kreeg steeds meer moeite om mijn man en andere mensen goed te verstaan. Mijn man drong erop aan er iets aan te gaan doen. Ik zag daar tegenop. Maar bij de Hoorstudio Gooise Meren overwon ik mijn weerstand.”

“Ze hebben echt persoonlijke aandacht en legden goed uit wat het probleem was met mijn gehoor. Ze vertelden ook welke stappen je moet zetten om tot een perfect hoortoestel te komen.” Het resultaat na twee maanden proefdraaien? “Je merkt pas hoe slecht je gehoor was wanneer je een tijd een hoortoestel draagt. Het is zo prettig om weer beter te horen! Je doet weer mee, staat weer aan. Ik ben er zo blij mee.”

Last van gehoorverlies? En moeite met het voeren van gesprekken en het volgen van televisieprogramma’s? Samen met u bepaalt de audicien aan huis welk hoortoestel voor u persoonlijk de beste oplossing is. Vervolgens probeert u het hoortoestel in de proefperiode uit. Uw hoortoestel wordt optimaal geprogrammeerd zodat u alles weer goed kunt verstaan. Als u tevreden bent, gaat u over tot het aanschaffen van het hoortoestel.

Laat een gehoortest doen! Harrold Binnenkamp van Hoorstudio Gooise Meren helpt u graag verder. En als u niet naar de winkel toe kunt, dan komt hij gewoon bij u thuis.

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden