Menu Ga naar zoek pagina

Interview lid over Vers aan Tafel maaltijdservice

02 januari 2024 Interviews

Dagelijks een gezonde maaltijd op tafel? Een maaltijdleverancier kan helpen om dat voor elkaar te krijgen. Nieuw in het aanbod van Vivium Services is leverancier Vers aan Tafel. Voor de 81-jarige Jan zijn hun smaakvolle maaltijden een uitkomst. “Vers aan Tafel heeft me geholpen het eetmoment leuker en makkelijker te maken.”

“Koken is toch echt minder leuk in je eentje”, merkte Jan nadat zijn vrouw was overleden. “Ik ging steeds eentoniger eten.” Toen zijn gezondheid hieronder ging lijden, gaf zijn diëtiste de tip om de maaltijden van Vers aan Tafel eens te proberen. “Mijn eetgewoontes zijn enorm verbeterd.”

Vers aan Tafel kookt al 15 jaar lang ambachtelijke maaltijden vol smaak. Jan was meteen blij verrast door de brede keuze aan maaltijden, wel 160 verschillende. “Zo kan ik kiezen uit allerlei oer-Hollandse maaltijden, met smaken die ik nog ken van vroeger. Mijn favoriet is het runderlapje met stoofperen. Het vlees valt zo uit elkaar op je bord! Maar ik vind het ook leuk om de vele internationale gerechten op de kaart uit te proberen. Omdat ik altijd een voorraadje maaltijden in huis haal, kan ik een uur van tevoren nog uitkiezen waar ik die avond of middag zin in heb. Heel makkelijk!”

Vers uit de pan

De koks van Vers aan Tafel koken alleen met natuurlijke en duurzame ingrediënten, zonder kunstmatige smaakversterkers of toevoegingen. Neem bijvoorbeeld de aardappelpuree: niet uit een pakje, maar op ambachtelijke wijze gemaakt, van echte gekookte aardappelen. Ook de smaakvolle jus wordt in de keuken van Vers aan Tafel zelf bereid. Er wordt zoveel mogelijk gewerkt met lokale telers, groenten uit het seizoen en bijvoorbeeld vis uit duurzame vangst. Alles komt vers uit de pan, en blijft vers doordat de maaltijden snel ingevroren worden. Zo blijven voedingswaarden en smaak optimaal bewaard.

Extra eitwitten

Onlangs probeerde Jan op advies van zijn diëtiste ook wat eiwit verrijkte producten uit. “Ik ben namelijk niet zo’n grote eter en bestel vaak de kleinere maaltijden.” De eiwit verrijkte producten zorgen ervoor dat Jan zijn spierkracht behoudt. “Ik kocht eiwit verrijkte cake en gebakjes om lekker van te snoepen, erg lekker. En ook nog eens heel handig voor als ik bezoek krijg!”

Proefactie: kennismaken met Vers aan Tafel 

Wilt u ook proeven hoe lekker en gevarieerd het maaltijdaanbod van Vers aan Tafel is? Bestel dan een proefbox met zes Hollandse maaltijden voor slechts € 29,99 (i.p.v. € 49,67).

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden