Menu Ga naar zoek pagina

Interview over de maaltijdservice van Maaltijd Thuis

30 augustus 2022 Interviews

Rob Mansvelt uit Huizen maakt sinds een paar jaar veelvuldig gebruik van de maaltijdservice van FoodConnect. Naar volle tevredenheid. “Ik vind het lekker, het is handig, en de bezorger is erg aardig.”

Wie niet kan koken, moet slim zijn. En dus maakt Rob Mansvelt in de periodes dat zijn vrouw niet voor hem kan koken omdat ze als verpleegkundige op Texel werkt, gebruik van een maaltijdservice. “Eerst was dat een andere dan FoodConnect, maar die beviel op meerdere fronten niet. Ik vond het duur en degene die de maaltijden kwam langsbrengen nogal bemoeizuchtig. Maar toen kwam mijn vrouw met de FoodConnect-tip, omdat een heleboel mensen waar zij thuis kwam als verpleegkundige daar zo enthousiast over waren. En dat bleek een schot in de roos.”

FoodConnect biedt volop eetplezier, vertelt de tevreden Rob. “Ik varieer nogal en bestel telkens weer nieuwe dingen uit de catalogus die hier thuis ligt. Daar heb ik echt lol in. Éen keer per week bestel ik een aantal maaltijden, en die brengt mijn vaste bezorger dan in een grote tas langs. Hup de ijskast in en ik ben weer blij. Ik eet ze wanneer het mij uitkomt. Op de dagen dat ik naar Onvergetelijk Leven ga, een dagbestedingsplek in Hollandsche Rading, eet ik lekker daar. Maar op andere dagen heb ik dan mijn FoodConnect-maaltijden. Soms eet ik die ’s middags, soms ’s avonds, net hoe m’n pet staat.”

Aanvullende boodschappen bestellen bij FoodConnect doet hij niet, hoewel dat wel kan. “Mijn hulp in de huishouding doet regelmatig boodschappen. Voor kleine dingetjes ga ik er zelf op uit. Ik ben al een hele tijd aan het revalideren na een dubbele heupoperatie, dus scharrel dan met de rollator richting supermarkt. Door FoodConnect is het boodschappenlijstje gelukkig nooit heel lang. Ik zeg het ook vaak tegen mensen in mijn omgeving: die maaltijdservice is echt een aanrader.”

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden