Menu Ga naar zoek pagina

Over Vivium Services

Persoonlijk advies, alles goed geregeld en profiteren van ledenkorting?

Genieten van het goede leven, zo lang mogelijk thuis wonen… Wie wil dat niet? Uzelf blijven uitdagen door iets nieuws te leren of te proberen, in contact blijven met uw naasten of andere mensen ontmoeten, een uitstapje maken of meer bewegen. Wij helpen u daar allemaal graag bij.

Met onze services aan huis en ons gevarieerde aanbod aan cursussen, lezingen en andere activiteiten willen we bijdragen aan een fijn en comfortabel leven. Of u nu jong bent of wat ouder. Of u nu zelf ondersteuning nodig hebt of mantelzorger bent voor iemand. Wij zijn er voor iedereen die fit, gezond en plezierig wil leven. Vivium-leden krijgen altijd korting.

Lidmaatschap, kortingen en ledenacties

Als lid van Vivium Services genieten van aantrekkelijke kortingen? Of u nu kiest voor een concert bezoek, leuk uitstapje, een sportactiviteit of uw zorgverzekering. Ontdek de mogelijkheden van ons lidmaatschap en kies wat bij u past. Als Vivium-lid krijgt u altijd korting.

Geniet van alle voordelen van het Vivium-lidmaatschap:

 • Gratis persoonlijk adviesgesprek met de ledenconsulent over welzijn, zorg en wonen;
 • 3x per jaar ons ledenblad Magazine met exclusieve ledenaanbiedingen;
 • Tot 12% korting op de aanvullende zorgverzekering, ook voor uw partner en kinderen;
 • 6 weken gratis uitleen loophulpmiddelen en 5% tot 10% korting op producten bij de thuiszorgwinkels Kersten en Vegro;
 • Korting bij gekwalificeerde en betrouwbare dienstverleners zoals de kapper, opticien, audicien of maaltijden aan huis;
 • Korting op leuke activiteiten, uitstapjes en reizen;
 • Korting bij zwembaden in de regio;
 • Ontmoet andere leden op Vivium ledendagen.

Meteen uw ledenkorting zien? Kijk dan in het totaaloverzicht van onze services.

Hoe wij werken?

Iedereen in de regio Gooi en Vechtstreek, Almere en Amsterdam kan gebruik maken van ons aanbod. Maar wie lid is van Vivium Services, krijgt altijd korting. We zorgen dat onze leden, jong en oud, zoveel mogelijk geld besparen en genieten van exclusief ledenvoordeel. Alles wordt goed geregeld voor u!

 • Wij werken hiervoor samen met deskundige en betrouwbare dienstverleners en organisaties bij u in de buurt. Vivium Services bewaakt voor u voortdurend de kwaliteit van de dienstverlening en heeft regelmatig een evaluatiegesprek met haar samenwerkingspartners. Kies dus met een gerust gevoel wat bij u past uit ons aanbod.
 • Vivium Services staat regelmatig op informatiemarkten. Ook organiseren wij inloopspreekuren, ledenmiddagen en -avonden bij u in de buurt over diverse thema’s binnen welzijn, gezondheid, langer zelfstandig thuis, mantelzorg en nog veel meer actuele onderwerpen. Op onze site vindt u in de agenda altijd alle actuele activiteiten.
 • Via deze site kunt u een product of dienst afnemen, maar natuurlijk kunt u ons ook gewoon bellen. Een telefoontje en wij regelen alles voor u met veel plezier.

Nog geen lid? Word nu lid voor maar € 10,-

U kunt in 2024 ter kennismaking Vivium-lid worden voor maar € 10,-. Daarna kost het lidmaatschap u € 22,50 per jaar. En iedereen die op hetzelfde adres woont, kan er gebruik van maken. Met de Vivium-ledenpas identificeert u zich eenvoudig bij onze partners en profiteert u van de vele ledenvoordelen en kortingen. Lid worden? Geef u op, lid worden loont! Of bel 035 6 924 495.

Telefoon

Maandag t/m vrijdag van
9:00 tot 17:00 uur
035 6 924 495

E-mail

Maandag t/m vrijdag van
9:00 tot 17:00 uur
leden@vivium.nl

PuzzeloplossingOplossing indienen

Veelgestelde vragen over Vivium Services

Alle veelgestelde vragen
 • Wat zijn de voordelen van het lidmaatschap?

  Iedereen kan gebruik maken van ons complete aanbod, maar als lid krijgt u altijd korting. Een lidmaatschap kost € 22,50 per kalenderjaar. En alle gezinsleden die op hetzelfde adres wonen profiteren mee. Met de vele kortingen die het lidmaatschap biedt, heeft u het lidmaatschap al snel terugverdiend. Lid worden is heel eenvoudig en regelt u snel via het aanmeldingsformulier.

 • Hoe maak ik gebruik van de voordelen van het lidmaatschap?

  Als lid krijgt u altijd korting. Op vertoon van uw ledenpas wordt de korting direct met u verrekend door de leverancier of onze samenwerkingspartner.

 • Hoe vraag ik een service aan?

  Iedereen kan een dienst aan huis aanvragen. U kunt via de website direct een afspraak aanvragen met de dienstverlener bij u in de buurt. Extra informatie kunt u ook telefonisch aanvragen via Vivium Services (035) 6 924 495.

 • Hoe weet ik of de dienstverlener betrouwbaar is?

  Vivium Services bewaakt voor u voortdurend de kwaliteit van de dienstverlening en heeft regelmatig een evaluatiegesprek met de dienstverlener. Wij voeren regelmatig evaluaties uit om een goed en actueel overzicht van de kwaliteit van de dienstverlening te houden.

 • Nog een vraag?

  Staat uw vraag hier niet tussen? Voor overige vragen is Vivium Services telefonisch via 035 6 924 495 te bereiken van ma t/m vrij tussen 9.00 en 17.00 uur. U kunt ook een mail sturen naar leden@vivium.nl

Staat uw vraag hier niet tussen?

Word vandaag nog lid!

 • Korting op alle Vivium Services
 • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
 • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden