Diensten aan huis

Heerlijk toch de kapper of opticien aan huis? Handig als u niet zo mobiel meer bent of als u weinig tijd heeft? Vivium Services werkt samen met de beste en meest betrouwbare dienstverleners uit de regio. U kunt thuis hulp krijgen met heel veel dingen. Als lid krijgt u altijd korting.

Klik hier en ga direct naar al onze categorieën met dienstverleners.

Iets voor u?

Hulp nodig bij uw belastingaangifte? Of met het zemen van uw ramen? Iedereen kan een dienst aan huis aanvragen via Vivium Services als het maar binnen ons werkgebied van regio Gooi en Vechtstreek, Almere en Amsterdam valt. In het totaalaanbod A-Z staat bij elke dienst hoeveel korting u krijgt als lid. Ook zijn er regelmatig exclusieve aanbiedingen alléén voor leden. Als lid houden wij u graag op de hoogte daarom ontvangt u drie keer per jaar het gratis ledenblad met het actuele aanbod en de ledenvoordelen.

Hoe werkt het?

U heeft met iets hulp nodig? Dan kunt u via onze site een aanvraag doen bij een van onze samenwerkingspartners. De dienstverlener neemt dan binnen twee werkdagen contact met u op voor een afspraak. Zo simpel werkt het. Maar natuurlijk kunt u ons ook e-mailen naar leden@vivium.nl of bellen (035) 6 924 495 als u vragen heeft of een aanvraag wil doen.

Hoe betaalt u?

Heeft de kapster uw haar gedaan of schoonmaakster uw ramen gezeemd? Dan kunt u direct betalen. U betaalt direct aan de persoon of bedrijf die bij u thuis de dienst heeft geleverd. Wij adviseren u om altijd uw ledenpas te laten zien. Dan krijgt u meteen korting.

Bent u niet tevreden?

Vertel dit dan aan de persoon die u helpt. Onze dienstverleners hebben allemaal een eigen beroepsaansprakelijkheid. Vivium Services is niet verantwoordelijk voor de verrichte werkzaamheden. Komt u er onverhoopt samen niet uit? Dan zoeken we samen met u naar een oplossing.