Zakelijk

Kan ik verkopen als partner op de website van Vivium Services?

We verwelkomen altijd graag nieuwe partners, maar er moet natuurlijk wel een klik zijn tussen jou en Vivium Services. Daarom hebben we een paar vragen voor je. Kun je hier ‘ja’ op antwoorden, dan verwelkomen we je graag bij als nieuwe partner.

 • Passen je artikelen in een van de bestaande categorieën of denk je dat de producten geschikt zijn voor onze doelgroepen?
 • Kan je binnen 1-8 werkdagen leveren?
 • Sta je ingeschreven bij de KVK of het Belgische Handelsregister en heb je een btw-nummer?
 • Kunnen klanten je artikelen binnen 14 dagen retour sturen, als ze dat willen?
 • Kun je vragen van klanten binnen 24 uur beantwoorden?
Voldoe je aan onze servicenormen? Bekijk hier onze servicenormen

Belangrijk om te weten

In onze Algemene voorwaarden lees je de kleine lettertjes, maar we willen je dit in ieder geval vast meegeven:

 • Partners zijn verantwoordelijk voor hun eigen assortiment. Je kunt alleen legale artikelen aanbieden en voor sommige categorieën heb je aanvullende rechten nodig.
 • Klanten kunnen bestellingen altijd retourneren binnen 14 dagen na aflevering. Dit geldt ook voor grote artikelen die opgehaald moeten worden.
 • Vivium Services betaalt je automatisch per kalendermaand uit.
 • Prijzen van je artikelen zijn marktconform.
 • Partners zijn verantwoordelijk voor de productomschrijving en afbeeldingen bij hun artikelen.
 • Partners krijgen een eigen account voor het platform, waarop zij zelf producten kunnen aanbieden en beheren.

Aanmelden in een paar stappen

1- Om een verkoopaccount te krijgen, heb je een Vivium Services account nodig.

2- Vul het formulier hier onder zo volledig mogelijk in.

3- Check of je email adres en telefoonnummer juist is en klik op verzenden.

4- Je ontvangt een e-mail van ons ter bevestiging van je aanvraag en een medewerker van ons neemt (op werkdagen), binnen 24 uur telefonisch contact met je op om e.e.a. te bespreken. Onder normale omstandigheden is het zo dat je winkel binnen een werkweek in de lucht moet kunnen zijn.

  Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

  Je gegevens

  Kom je er niet uit of liever persoonlijk contact?

  Stuur een e-mail naar  leveranciersVS@vivium.nl of bel Vivium Services op (035) 6 924 495. We zijn bereikbaar op werkdagen van 8.00 tot 17.00 uur.

   

   

  Dienstverlener worden

  Wie kan dienstverlener worden?

  In principe kan iedereen die een dienst – gericht op senioren – aan te bieden heeft, aanbieden op het Vivium Services platform. Het enige wat je nodig hebt is een Kvk inschrijfnummer en een verklaring van gedrag (via de gemeente aan te vragen).

  Wat is een dienst?

  Een dienst kan heel verschillend zijn. Bekende vormen van diensten zijn bv: een thuiskapper, computerhulp, pedicure, klusjesman en tuinman. Maar er zijn veel meer diensten te bedenken en misschien heb je er zelfs één die wij niet hebben kunnen bedenken. Alles kan en alles mag. Wel hebben wij altijd (meestal telefonisch) contact met je om kennis te maken.

  Het proces van dienstverlener worden is heel eenvoudig. In duidelijk omschreven stappen maak je je eigen profiel, beschrijf je de diensten  die je kunt aanbieden en ben je direct online en kun je verkopen. Je bent al dienstverlener/partner van Vivium voor 100 euro per jaar!

  In drie stappen online.

  Grofweg ben je in drie stappen en in ongeveer 15 minuten on-line.

  1. Maak je profiel aan: Klik hier om je profiel aan te maken
  2. Vul on-line je dienstverlening in op de webpagina’s
  3. Betaal de administratieve bijdrage via iDeal (10 euro)

  Je dienstverlening is direct on-line. Je klanten kunnen je direct vinden en een dienst bij je afnemen en wij nemen snel contact met je op over je verdere wensen.

  De promotie pakketten.

  Wij gaan er direct voor zorgen dat je zoveel mogelijk bekendheid krijgt onder jouw potentiele klanten. Om dit te doen hebben we verschillende promotiepakketten gemaakt. Met elk pakket maken wij voor jou promotie via onze verschillende kanalen. Hieronder zie je welke pakketten er beschikbaar zijn.

  Bij het aanmaken van je account en diensten heb je al 10 euro administratiekosten betaald. Deze 10 euro wordt weer afgetrokken van het bedrag van je gekozen promotiepakket.

  Na het aanmaken van je account nemen we contact met je op om te bespreken welk pakket het beste bij je past ( je dienstverlening is dan al live op onze site)

  Download hier de handleiding Dienstverleners Vivium Services V 1.0