Traplift nodig? Ook daar kan Vivium Services u mee helpen!

Geplaatst op 23 november 2020

Koninklijke Otolift is een betrokken familiebedrijf dat al sinds 1891 bestaat. Wat begon als een kleine smederij in een oud dorpje aan de rivier de Lek, groeide uit tot een van de grootste leveranciers van trapliften in Nederland. Veiligheid, hoogwaardige kwaliteit en uitstekende service staan hoog in het vaandel bij Koninklijke Otolift. Of u nu een wenteltrap, een rechte trap of een trap met meerdere bochten heeft; ook voor u heeft Koninklijke Otolift een passende oplossing. 

 

Niet alleen de productie en ontwikkeling, maar ook de installatie en het onderhoud worden door Koninklijke Otolift zelf uitgevoerd. De servicedienst staat 24 uur per dag en 365 dagen per jaar voor u klaar. En met meer dan honderd eigen monteurs door heel Nederland is er altijd wel iemand bij u in de buurt.

10 procent korting op uw traplift
Koninklijke Otolift werkt nauw samen met Vivium Services en daar profiteert u van. Als u via Vivium Services de brochure aanvraagt ontvangt u maar liefst 10 procent* korting op uw traplift. Voor meer informatie of voor het aanvragen van een gratis brochure kunt u contact opnemen met Vivium Services, (035) 6 924 495 of u kunt onderstaand formulier invullen. Meer informatie over de trapliften, kunt u vinden op de website van Koninklijke Otolift.

    Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

    Uw gegevens


    Geef een reactie