Dienstverleners

Dienstverlener worden

Wie kan dienstverlener worden?

In principe kan iedereen die een dienst – gericht op senioren – aan te bieden heeft, aanbieden op het Vivium Services platform. Het enige wat je nodig hebt is een Kvk inschrijfnummer en een verklaring van gedrag (via de gemeente aan te vragen).

Wat is een dienst?

Een dienst kan heel verschillend zijn. Bekende vormen van diensten zijn bv: een thuiskapper, computerhulp, pedicure, klusjesman en tuinman. Maar er zijn veel meer diensten te bedenken en misschien heb je er zelfs één die wij niet hebben kunnen bedenken. Alles kan en alles mag. Wel hebben wij altijd (meestal telefonisch) contact met je om kennis te maken.

Het proces van dienstverlener worden is heel eenvoudig. In duidelijk omschreven stappen maak je je eigen profiel, beschrijf je de diensten  die je kunt aanbieden en ben je direct online en kun je verkopen. Je bent al dienstverlener/partner van Vivium voor 100 euro per jaar!

In drie stappen online.

Grofweg ben je in drie stappen en in ongeveer 15 minuten on-line.

  1. Maak je profiel aan: Klik hier om je profiel aan te maken
  2. Vul on-line je dienstverlening in op de webpagina’s
  3. Betaal de administratieve bijdrage via iDeal (10 euro)

Je dienstverlening is direct on-line. Je klanten kunnen je direct vinden en een dienst bij je afnemen en wij nemen snel contact met je op over je verdere wensen.

De promotie pakketten.

Wij gaan er direct voor zorgen dat je zoveel mogelijk bekendheid krijgt onder jouw potentiele klanten. Om dit te doen hebben we verschillende promotiepakketten gemaakt. Met elk pakket maken wij voor jou promotie via onze verschillende kanalen. Hieronder zie je welke pakketten er beschikbaar zijn.

Bij het aanmaken van je account en diensten heb je al 10 euro administratiekosten betaald. Deze 10 euro wordt weer afgetrokken van het bedrag van je gekozen promotiepakket.

Na het aanmaken van je account nemen we contact met je op om te bespreken welk pakket het beste bij je past ( je dienstverlening is dan al live op onze site)

Handleiding dienstverleners Vivium Services – juli 2019