Menu Ga naar zoek pagina

Collectieve korting op uw aanvullende zorgverzekering in 2024?

14 november 2023 Nieuws

Maakt u al gebruik van het Vivium Zorgcollectief? Op uw aanvullende zorgverzekeringen kunt u collectiviteitskorting krijgen. Alleen al daarom is deelname aan het Vivium Zorgcollectief een heel goed idee.

Vergeet u niet uw zorgpolis te checken? U heeft nog tot 1 januari 2024 om over te stappen of uw polis te wijzigen. Gezien de hoogte van de premiestijgingen is het verstandig verschillende zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken vóór het einde van het jaar en uw aanvullende verzekeringen nader te bekijken.

Want wat is belangrijk voor u: een voordelige zorgverzekering, of telt de keuze voor uw eigen arts, fysiotherapeut en ziekenhuis zwaarder? Vivium en Heilbron helpen u hier graag bij en hebben collectieve afspraken met de volgende verzekeraars in 2024: A.S.R., CZ, Menzis, Nationale Nederlanden, OHRA, ONVZ, Salland, VGZ en Zilveren Kruis.

Bent u nu al bij één hiervan aanvullend verzekerd, maar ontvangt u hierover nog geen korting? Als u lid bent of wordt van Vivium Services dan kunt u zonder over te stappen van zorgverzekeraar direct deelnemen aan het Vivium Zorgcollectief. U kunt dan namelijk geld besparen op uw aanvullende verzekering én profiteert u van gratis persoonlijk advies, wachtlijstbemiddeling en hulp bij declaraties.

Vrijblijvend advies

Het is dus raadzaam om opnieuw een vergelijking te maken van zorgverzekeringen, op inhoud en op prijs. Vivium-leden kunnen voor persoonlijk advies terecht bij de zorgadviseurs van Heilbron, via telefoonnummer 088 – 1210 206.

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden