Verhuizing in aantocht?

Geplaatst op 28 april 2021

Staat u op het punt te gaan verhuizen?

Laat u dan bijstaan door de Verhuisservice van Ontzorgd Verhuizen. Er komt immers veel kijken bij een verhuizing!

Naast hulp bij de verhuizing zelf is het mogelijk om uw inboedel veilig en vertrouwd op te slaan. Vaak wordt een verhuizing gecombineerd met opslag. De inventaris wordt vanuit uw woning direct in de container geladen, de deuren worden gesloten en aansluitend in de geconditioneerde loods geplaatst.

Alles staat veilig en geordend opgeslagen en uw container staat netjes geregistreerd in een digitale systeem totdat u weer over uw spullen wilt beschikken. Als iemand tussentijds bij de container wil, om spullen uit te zoeken of een meubelstuk uit opslag wenst kan dat. Het openen van een container doen wij enkel op verzoek van de klant.

Enkel opslag is ook mogelijk en hoeft niet gecombineerd te worden met een verhuizing.

Voordelen voor leden van Vivium Services

Als lid van Vivium Services profiteert u van €75 korting op uw verhuizing én wordt gratis de verhuizing en aansluiting van uw tv, telefoon en internet voor u geregeld. Voor meer informatie verwijzen wij u naar onze leverancier, Ontzorgd Verhuizen. Ook kunt u ons dagelijks, van maandag t/t vrijdag, telefonisch bereiken via (035) 6 924 495.

Bent u nog geen lid en wilt u wel profiteren van de voordelen?

Aanmelden regelt u snel en eenvoudig zelf via het aanmeldingsformulier. Als u voor 1 juli lid wordt, betaalt u voor dit jaar maar €10 in plaats van €19,95 voor het lidmaatschap.

Geef een antwoord