Menu Ga naar zoek pagina

De Compaan tablet

UwCompaan

De Compaan is een tablet speciaal ontwikkeld voor ouderen die behoefte hebben aan een simpele, makkelijke tablet. Ook met geen of weinig ervaring met computers, kunnen mensen overweg met de Compaan. De Compaan is makkelijk in gebruik, eenvoudig te bedienen en nog leuk ook!

U kunt berichten uitwisselen, foto’s en video’s ontvangen van familie en beeldbellen met bekenden voor een gezellig praatje. Ook kunt u op de Compaan spelletjes spelen, internet gebruiken, het nieuws lezen of een kerkdienst volgen. En elke vrijdagmiddag is er een live bingo of een quiz op de Compaan. U maakt dus wekelijks kans op leuke prijzen.

Voor mantelzorgers biedt de Compaan ondersteunende mogelijkheden waardoor zorg op afstand gemakkelijk te regelen is. Ook veel zorgorganisaties zetten de Compaan in. Beeldzorg via de Compaan is veilig en betrouwbaar en biedt allerlei mogelijkheden. Zo kunt u contact hebben met de zorgorganisatie of mantelzorger door middel van beeldbellen of via de agenda.

Een zorgorganisatie kan u met beeldzorg bijvoorbeeld: ondersteunen bij, of herinneren aan de inname van medicatie, ondersteunen bij uw dagindeling (denk aan slaapritme, eten en drinken) en/of begeleiden bij insuline spuiten.

Met een 24/7 beschikbare helpdesk ondersteunt Compaan op het moment dat u ergens tegen aan loopt. Op afstand wordt gezorgd dat uw tablet altijd werkt. Niet alleen verleent Compaan alle ondersteuning die nodig is, maar ook aan de beveiliging, beheer en back-up is gedacht.

De Compaan schaft u aan voor € 299,- met daarbij een abonnement van € 12,95 per maand. Wanneer u de Compaan aanschaft maakt u gebruik van de twee weken niet goed, geld terug garantie.

Prijs

Niet leden:
€ 299,00
Vivium leden:
€ 299,00
Contact opnemen
  • U betaalt pas na afname van de dienst
  • Toon uw ledenpas bij afname van de dienst voor de Vivium ledenkorting
  • Als lid van Vivium Services profiteert u van een vrijblijvende bemiddeling

Beschikbaarheid

Maandag Ochtend, Middag
Dinsdag Ochtend, Middag
Woensdag Ochtend, Middag
Donderdag Ochtend, Middag
Vrijdag Ochtend, Middag
Zaterdag Ochtend, Middag
Zondag Ochtend, Middag

Werkgebied

Landelijk

Contact opnemen

U gaat contact opnemen met UwCompaan voor De Compaan tablet

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

U kunt geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U zit daarna nergens aan vast. De leverancier zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Vul de gegevens in van degene die de service nodig heeft.

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden