PC50plus

Gemiddelde leveranciersbeoordeling
0 out of 5
PC50plus
Handelsnaam:
Corr. adres: Eikbosserweg 52 1214AK HILVERSUM
KvK-nummer:

PC50plus-Hilversum geeft al jarenlang computer trainingen aan ouderen in het Gooi.
En we zijn nu ook in heel Nederland actief.
Nederland vergrijst. Er komen steeds meer ouderen. De ouderen van nu zijn niet meer de ouderen van vroeger. Destijds was je op je 50 ste al bijna “bejaard” en werd je snel afgeschreven.

De ouderen van nu staan volop in het leven en zijn actiever en gezonder dan ooit.
Moderne ouderen staan open voor allerlei maatschappelijke en culturele zaken en maken dus vol deel uit van de samenleving.
Er zijn voor de ouderen van nu, met name de 60 en 70 en ook 80 plusser, nog een aantal dingen te leren op computergebied.

Zo weten zij vaak onvoldoende gebruik te maken van de moderne media zoals het gebruik van de computer, smartphone, iPad of tablet. En natuurlijk, het omgaan met foto’s, internet en e-mail programma’s.

Pc50plus gaat er vanuit dat een ieder recht heeft om voldoende geïnformeerd te zijn en handig te worden in een aantal basis functies van de computer waardoor men beter  is voorbereid op de toekomst en ontwikkelingen die nog komen gaan.

Eind van de vorige eeuw zijn we daar al mee begonnen en duizenden klanten hebben van de inzet van PC50plus kunnen profiteren. Daardoor doen zij nu op computergebied, op hun eigen manier, volop mee.

PC50plus neemt haar klanten serieus en straalt dat ook uit in de manier van lesgeven: Liefst 1-op-1 omdat dat het meest recht doet aan de behoefte van de klant, of in hele kleine groepjes waar men elkaar kan ondersteunen en waar ook de sociale functie belangrijk is.

Lessen aan huis
Daarnaast is PC50plus uniek omdat veel lessen aan huis worden gegeven.
Dat geeft mensen die aan huis gebonden  zijn (bijvoorbeeld vanwege een handicap of omdat men slecht ter been is) de gelegenheid toch hun computer kennis te verbeteren.

2

Sinds 2010 werkt PC50plus-Hilversum samen met Vivium Services.
Wij organiseren voor leden van Vivium workshops en cursussen, o.a. over het gebruik van  iPad, Internet en E-mail en het gebruik van de computer.

U kunt óók meedoen in de nieuwe “digitale wereld” waarin we nu leven en die in de toekomst steeds verder zal toenemen.

U kunt zichzelf of anderen in uw omgeving op deze website aanmelden. Wij nemen dan snel contact met u op om u te helpen.

 

Toont alle 5 resultaten

Toont alle 5 resultaten