Wegwijzer in de regio

Voor senioren is het soms moeilijk om in de wirwar van aanbod en regels de weg te vinden op het gebied van wonen, welzijn en zorg. Onze ledenconsulenten weten de weg en denken graag met u mee.

Bij onze ledenconsulenten kunt u terecht met al uw vragen en problemen aangaande wonen, welzijn en zorg. Zij weten alles over het zorgaanbod in de regio, de regels en wetten en kunnen u over diverse onderwerpen informatie en advies geven.

Als de ledenconsulent het antwoord niet weet, gaat zij voor u op zoek en raadpleegt zij professionele instanties. Ook kan ze u in contact brengen met de juiste instanties op het gebied van wonen, welzijn en zorg.

Onze ledenconsulenten helpen u graag met al uw vragen. Zij gaan met u persoonlijk in gesprek en gaan voor u op zoek naar antwoorden en oplossingen en kennen de organisaties, instanties en hulpverleners als geen ander. Dus zegt u het maar, waarmee kunnen we u helpen?

Wilt u persoonlijk advies over welzijn, wonen en de dienstverlening bij u in de regio?

Onder andere over:
• (vrije)tijdsbesteding en (dag)activiteiten;
• ondersteuning voor mantelzorgers;
• dienstenaanbod van Vivium services;
• regionale voorzieningen;
• financiële regelingen en subsidies;
• aanvragen van welzijn-, woon- en gezondheidsdiensten zoals (huishoudelijke) zorg, mobiliteit, woningaanpassingen, hulpmiddelen en vervoer.

De ledenconsulent helpt u graag met advies en informatie

Als de ledenconsulent het antwoord niet direct weet, gaat zij voor u op zoek en raadpleegt zij professionele instanties.

Ook kan zij u helpen met bijvoorbeeld het zoeken naar een hulp in de huishouding, ondersteuning bij het invullen van de belastingopgave of het regelen van maaltijden aan huis.

En voor uw uiterlijke verzorging hoeft u uw huis niet uit; de kapper of pedicure komt gewoon bij u thuis langs. U kunt dit allemaal regelen via de ledenconsulent, direct via de website of telefonisch.


Direct contact met de ledenconsulent?

U kunt altijd direct telefonisch contact opnemen met een ledenconsulent via (035) 6 924 495. Ook kunt u onderstaand formulier opnemen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

Uw gegevens


Onderwerp: Neem contact met mij op voor gratis advies van de ledenconsulent.