Sporten met voordeel

Korting tot 26%

Sporten met kortingen tot € 90,- per jaar bij sportlocaties zoals Fit For Free en SportCity, maar ook bij heel veel lokale sportlocaties en ketens. Dat kan met uw Vivium lidmaatschap, ook als u al een abonnement heeft bij een sportschool.

Aangesloten sportlocaties

Naast fitness behoren verschillende andere sporten ook tot de mogelijkheden. De sportlocaties binnen het aanbod van BedrijfsFitnessOnline zijn gevestigd door heel Nederland. Binnen dit aanbod zijn er abonnementen mogelijk in verschillende prijsklassen, van eenvoudige sportlocaties tot luxe sportlocaties met wellness faciliteiten en mogelijkheden tot fysiotherapie.

Tarieven

Via BedrijfsFitnessOnline ontvangt u minimaal 10% voordeel op uw sport abonnement. Het BFO tarief is wat u betaalt als u via BedrijfsFitnessOnline gaat sporten. U kunt doorlopend gebruik maken van dit voordeeltarief. Het is mogelijk dat uw abonnement met dit ledenvoordeel niet goedkoper uitvalt. Dit heeft te maken met de looptijd van uw huidige abonnement, de door u gekozen opzegtermijn en de indexering van de abonnementsprijzen. Let u hier op bij het aanmelden.

Bekijk hier de actuele aanbiedingen van de sportlocaties.

Aanmelden

Aanmelden kan alleen via de website van BedrijfsFitnessOnline en niet aan de balie van uw sportlocatie.

  • Klik hier om naar het platform van BedrijfsFitnessOnline te gaan
  • Gebruik de persoonlijk code van Vivium als referentienummer. Deze kunt u opvragen via (035) 6 924 495 – Vivium Services.
  • Kies de gewenste keten of kies voor overige sportlocaties, als uw sport locatie niet direct zichtbaar is.
  • Kies de vestiging en het gewenste abonnement
  • Ga akkoord met de voorwaarden en klik op ‘volgende’ om de aanmelding te voltooien
  • U ontvangt een bevestigingsmail van BedrijfsFitnessOnline
  • 2 werkdagen na aanmelding kunt u uw lidmaatschapspas ophalen en gaan sporten
  • Voor meer informatie kunt u ook telefonisch contact opnemen: 070-3014034.

Samen sporten is leuker

Om u extra te motiveren, profiteren introducés van dezelfde aanbieding. Sport dus samen met voordeel en meld een introducé aan via uw ‘MIJN BFO’ omgeving, nadat uzelf bent aangemeld. Gebruik hiervoor de button ‘Toevoegen introducé’ linksonder uw gegevens.