Speciale acties

Apetito ledenactie

Als lid van Vivium Services bieden we u graag extra voordeel aan. U kunt nu extra voordelig kennismaken met de maaltijdservice van apetito. Speciaal voor u heeft apetito een proefpakket met vijf vriesverse maaltijden samengesteld. U bestelt dit proefpakket voor € 19,95 i.p.v. € 33,61. Dat is € 3,99 per maaltijd en dan ontvangt u ook nog een assortiment met 12 desserts cadeau! De maaltijden worden, zonder verdere verplichtingen, gratis bij u thuisbezorgd. Besluit u om vaker maaltijden te bestellen, dan krijgt u 10% ledenkorting op al uw vervolgbestellingen.

Uw proefpakket bestaat uit:

1. Runderlapje in jus met gesneden spinazie en aardappelen

2. Grootmoeders kippannetje: kippenpoot met groenten, spek en ui en gebakken aardappelen

3. Macaronischotel; met rundergehakt

4. Runderhachee met rodekool en aardappelen

5. Nasi Goreng met kipsaté

Bestellen

Wilt u gebruikmaken van deze ledenactie? Vul dan het onderstaande formulier in of bestel het proefpakket telefonisch bij apetito via tel: 0800 023 29 75. Geef bij uw bestelling de actiecode op die u in de brief heeft ontvangen. Na uw bestelling neemt apetito altijd eerst contact met u op om een geschikte dag voor bezorging af te spreken.

Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

Uw gegevens


Jeu de Boules club

De Jeu de Boules club in Bussum nodigt u van harte uit om vrijblijvend twee of drie keer een balletje te komen gooien. En als u de kortingsbon uit het Magazine meeneemt krijgt u ook nog een gratis kopje koffie van de club. Als u besluit om lid te worden van de Jeu de Boules club, kunt u voor 20 euro per jaar elke dag terecht op de Ceintuurbaan 115 in Bussum. www.jdbbussum.nl