Menu Ga naar zoek pagina

Vegro Health check inloopmiddag - 18 juni 2024

Vegro Thuiszorgwinkel

Wilt u een health check laten doen? Of wilt u graag wat meer weten over de mogelijkheden om uw huis leeftijdsbestendig te maken? U bent welkom op de health check inloopmiddag van Vegro thuiszorgwinkel. Op dinsdag 18 juni kunt u van 10.00 tot 14.00 uur terecht in de Vegro-winkel op de Oude Torenstraat 59 in Hilversum.

Inschrijven

Health Check

Op deze dag kunt u voor slechts € 17,50 als Vivium-lid een korte ‘health check’ laten doen door MBO zorgstudenten. Hierbij wordt onder meer uw bloeddruk gemeten en wordt het ijzer-, cholesterol- en bloedsuikergehalte in uw bloed gemeten.

Opticien: gratis oogmeting

Ook kunt u een gratis oogmeting laten doen door Christien Stoffer van Stoffer Optiek. Mocht u een bril nodig hebben dan voorziet zij u van een persoonlijk en passend advies over een bril.

Ledenconsulent: gratis adviesgesprek

Persoonlijke vragen over welzijn, zorg en wonen of dienstverlening aan huis stelt u ter plekke aan onze ledenconsulenten. Zij helpen u graag verder op weg om zo zelfstandig mogelijk te kunnen blijven wonen. Ook geven zij u sociale tips met activiteiten bij u in de buurt.

Maaltijd Thuis: gratis proeverij

Op deze dag kunt u kennismaken met een van onze maaltijdleveranciers. Maaltijd thuis zorgt deze dag voor een kleine gezonde proeverij. Zo kunt u ervaren hoe smaakvol de maaltijden zijn. Een kennismakingsaanbod van vier koelverse maaltijden kunt u vervolgens bestellen als u enthousiast bent voor slechts € 24,-.

Vegro: advies en korting bij hulpmiddelen

Daarnaast biedt de Vegro winkel een ruim assortiment van huur- en koop hulpmiddelen waar u als Vivium-lid 10% korting op krijgt. Speciale actie: Vivium-leden ontvangen op deze dag bij elke aankoop, naast de ledenkorting een gratis koeltas met koelelementen.

Komt u ook langs?

Wilt u zeker zijn van een plekje? Schrijft u zich dan in via de button. Geef hierbij duidelijk aan waarvoor u een afspraak wilt maken: voor de health check of opticien of allebei. U kunt ook telefonisch een afspraak maken bel 035 6 924 495

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Vegro Health check inloopmiddag op 18 juni 2024

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

U kunt geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U zit daarna nergens aan vast. De leverancier zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Vul de gegevens in van degene die de service nodig heeft.

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden