Menu Ga naar zoek pagina

Vegro health check inloopmiddag - 09 februari 2023

Vegro Thuiszorgwinkel

U bent welkom op de health check inloopmiddag van Vegro thuiszorgwinkel. Op donderdag 9 februari kunt u van 13.30 tot 16.00 uur terecht in de Vegro-winkel op de Oude Torenstraat 59 in Hilversum.

Inschrijven

Hier kunt u voor slechts € 10,- een ‘health check’ laten doen door MBO zorgstudenten. Hierbij wordt onder meer uw bloeddruk gemeten en wordt het ijzer-, cholesterol- en bloedsuikergehalte in uw bloed gemeten. Ook kunt u een audicien van Beter Horen een gratis gehoortest laten doen. Wilt u weten of aanvullende mantelzorg iets voor u is? Dan staat Anita van den Noort van Saar aan Huis voor u klaar om u te informeren wat de ‘Saars’ voor u kunnen betekenen. Of heeft u hulp nodig bij allerlei regelzaken rondom mantelzorg? De medewerkers van Regie op Mantelzorg helpen u graag. Persoonlijke vragen over welzijn, zorg en wonen of dienstverlening aan huis stelt u ter plekke aan onze ledenconsulenten. Daarnaast biedt de Vegro winkel een ruim assortiment van huur- en koop hulpmiddelen waar u als Vivium-lid 5% tot 10% korting op krijgt. Komt u ook langs?

Wilt u zeker zijn van een plekje? Schrijft u zich dan in via de button.

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Vegro health check inloopmiddag op 09 februari 2023

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

U kunt geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U zit daarna nergens aan vast. De leverancier zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Vul de gegevens in van degene die de service nodig heeft.

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden