Menu Ga naar zoek pagina

Papieren Vermogen

Alpina

Misschien heeft u een woning die inmiddels een flinke overwaarde heeft. Wist u dat het niet heel ingewikkeld is om dit ‘papieren vermogen’ om te zetten in daadwerkelijk besteedbaar budget?

Besteedbaar budget nodig?

Misschien zijn er zaken waar u dit papieren vermogen graag voor zou willen inzetten. Het levensloopbestendig maken van uw huis bijvoorbeeld, zodat u er tot op hoge leeftijd kan blijven wonen. Of het verduurzamen van uw woning, omdat u graag bijdraagt aan de nodige energietransitie. Of denkt u wel eens: ik wou dat ik mijn (klein)kinderen financieel kon bijstaan zodat zij zelf ook een huis kunnen kopen? Of zou u graag over een ruimer budget willen beschikken om meer zorg op maat te kunnen inkopen? Wat uw wens ook is: u kunt terecht bij onze samenwerkingspartner Heilbron voor advies over het vrijmaken van het vermogen dat in uw huis vastzit.

Hulp nodig bij het verzilveren van de overwaarde van uw koopwoning?

Heilbron heeft speciaal voor Vivium-leden een dienstenpakket samengesteld dat helpt om op een verantwoorde manier een deel van de overwaarde van de eigen woning vrij te spelen. Dit kan door middel van het afsluiten van een (tweede) hypotheek, en is met de huidige extreem lage rentestand financieel prima verantwoord. Afhankelijk van het bestedingsdoel kan het aangaan van een (tweede) hypotheek u zelfs extra geld opleveren. Denk bijvoorbeeld aan de besparing op erfbelasting bij fiscaal gunstig schenken, of aan lagere energiekosten wanneer u investeert in de verduurzaming van uw woning.  Heilbron ontzorgt u met een gedegen hypotheekadvies, ondersteuning bij het vaststellen van de waarde van uw woning, duurzaamheidsadvies of notarieel advies. Heilbron biedt één aanspreekpunt en neemt het administratieve traject met de bank volledig uit handen. Bovendien kan Heilbron gunstige voorwaarden bedingen bij hypotheekverstrekkers omdat zij landelijke inkoopkracht heeft. Gunstig dus.

Ledenkorting 10%

Wilt u gebruikmaken van het dienstenpakket van Heilbron dat u helpt om de overwaarde van uw woning te verzilveren? Als Vivium-lid krijgt u € 200,- korting en betaalt u € 1.800,-

Meer informatie vindt u op www.papierenvermogen.nl. Meld u hier vrijblijvend aan met kortingscode VIVIUM1411, dan neemt Heilbron contact met u op om uw vragen te beantwoorden en indien gewenst een persoonlijke afspraak in te plannen.

 

Prijs

Niet leden:
Vivium leden:
Contact opnemen
  • U betaalt pas na afname van de dienst
  • Toon uw ledenpas bij afname van de dienst voor de Vivium ledenkorting
  • Als lid van Vivium Services profiteert u van een vrijblijvende bemiddeling

Beschikbaarheid

Maandag Niet beschikbaar
Dinsdag Niet beschikbaar
Woensdag Niet beschikbaar
Donderdag Niet beschikbaar
Vrijdag Niet beschikbaar
Zaterdag Niet beschikbaar
Zondag Niet beschikbaar

Contact opnemen

U gaat contact opnemen met Alpina voor Papieren Vermogen

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

U kunt geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U zit daarna nergens aan vast. De leverancier zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Vul de gegevens in van degene die de service nodig heeft.

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden