Menu Ga naar zoek pagina

Voorjaarsreis naar Twente - 27 maart 2023

Bij het ontluiken van de lente een midweek op pad in goed gezelschap? Geef u dan op voor de vakantiereis naar het gezellige en kunstzinnige plaatsje Ootmarsum. Op steenworp afstand van de Duitse grens is het hier genieten van alles wat het oosten aan natuur- en cultuurschoon te bieden heeft.

Inschrijven

Ootmarsum ligt te midden van een prachtig coulissenlandschap met glooiende essen, oude stuwwallen en kronkelende beekdalen. Het oudste stadje van Twente biedt naast fraaie oude bouwwerken een levendig centrum vol boetiekjes en galerieën. Een gezellige plek voor een midweek vakantievieren dus, maar ook een fantastische uitvalsbasis voor interessante uitstapjes in de omgeving.

Gastvrije gezelligheid

Op maandag 27 maart neemt u na een reis per luxe touringcar van Eemland met het hele reisgezelschap uw intrek in Het Stadshotel, aan de rand van het historische centrum. Dit gastvrije en gemoedelijke hotel biedt sfeervolle kamers, die allemaal per lift bereikbaar zijn. De kok kookt bij voorkeur met dagverse en streekgebonden ingrediënten, en in restaurant, huiskamer en serre is het gezellig vertoeven. In de avonden staan een leuke spelletjes-, bingo- en muziekavond op het programma.

Watermolen, synagoge en bloemenkwekerij

Natuurlijk kunt u ook deelnemen aan excursies. Zo kunt u mee op een panoramatoer langs de meanderende Regge en Dinkel en de beroemde watermolen bij Landgoed Singraven. In Enschede bezoeken we de mooiste synagoge van Europa. Bij een dagje over de grens wordt Bad Bentheim aangedaan, en een indrukwekkende kwekerij met snijbloemen in alle kleuren en een keur aan exotische vlinders. In Ootmarsum zelf is het Openluchtmuseum een aanrader, maar ook het Educatorium Schoolmuseum met zijn historische schoollokalen met leesplankjes en schoolplaten. Op vrijdag voert de reis via de Sallandse Heuvelrug, de Holterberg en Zutphen terug naar het Gooi.

Praktisch

Data: maandag 27 t/m vrijdag 31 maart 2023

Kosten: € 499,- p.p. voor Vivium-leden (niet-leden € 525,-) bij verblijf in een tweepersoonskamer. Toeslag voor een eenpersoonskamer: € 60,- p.p. De reissom omvat vervoer per luxe touringcar, 4 hotelovernachtingen inclusief verblijf op basis van halfpension met ontbijtbuffet, diner en 2 consumpties. Op de heenreis is koffie met gebak en een lunch inbegrepen en een afsluitend driegangendiner tijdens de terugreis. Niet inbegrepen: overige consumpties, lunches en entreegelden bij bezienswaardigheden.

Let op: bij deze reis is geen extra (zorg)begeleiding beschikbaar, dus u moet voldoende mobiel zijn om zelfstandig deel te kunnen nemen aan de reis en excursies.

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Voorjaarsreis naar Twente op 27 maart 2023

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

U kunt geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U zit daarna nergens aan vast. De leverancier zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Vul de gegevens in van degene die de service nodig heeft.

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden