Menu Ga naar zoek pagina

Kersten health check inloopmiddag - 14 februari 2023

Kersten Thuiszorgwinkel Bussum

U bent welkom op de inloopmiddag van Kersten thuiszorgwinkel in Bussum. Op dinsdag 14 februari kunt u van 13.00 tot 16.00 uur terecht bij Kersten Hulpmiddelen, Vlietlaan 56 in Bussum.

 

Inschrijven

Hier kunt u een ‘health check’ laten doen voor slechts € 10,- door MBO zorgstudenten. Hierbij wordt onder meer uw bloeddruk gemeten en wordt het ijzer-, cholesterol- en bloedsuikergehalte in uw bloed gemeten. Ook kunt in gesprek gaan met onze ledenconsulenten en de mantelzorgondersteuners voor aanvullende particuliere hulp van Saar aan Huis. De medewerkers van Regie op Mantelzorg informeren u over de regeltaken rondom mantelzorg die ze voor u kunnen overnemen. Christien van Stoffer Optiek en onze audicien van Beter Horen staan voor u klaar voor een gratis ogen- of gehoortest. Daarnaast biedt Kersten een ruim assortiment van huur- en koop hulpmiddelen waar u als Vivium-lid 5% tot 10% korting op krijgt. Komt u ook langs?

Wilt u zeker zijn van een plekje? Bel Vivium Services via 035 6 924 495.

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Kersten health check inloopmiddag op 14 februari 2023

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

U kunt geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U zit daarna nergens aan vast. De leverancier zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Vul de gegevens in van degene die de service nodig heeft.

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden