Menu Ga naar zoek pagina

Herhalingscursus EHBO - 22 september 2022

Tijdens de herhalingscursus EHBO komen alle punten uit de basiscursus nog een keer langs.

Inschrijven

Heeft u uw kennis nog paraat na het behalen van uw diploma Eerste Hulp? Het diploma Eerste Hulp is tot twee jaar na afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar een herhalingscursus te volgen.

In deze herhalingscursus worden alle onderwerpen van de cursus Eerste Hulp weer behandeld, waaronder hoe om te gaan met storingen in de vitale functies, reanimatie en AED, het aanleggen van verbanden, etc. Deze herhalingscursus bestaat uit 7 wekelijkse bijeenkomsten van 2 uur en start op donderdag 22 september om 20.00 in Verenigingengebouw Disneyland, Lentestraat 34 in Driemond (onderdeel van het stadsgebied Weesp-Driemond).

Heeft u interesse in het volgen van deze herhalingscursus? Via de button Inschrijven kunt u dit kenbaar maken. Ook kunt u zich telefonisch aanmelden via Vivium Services, 035 6 924 495.

Als lid van Vivium Services ontvangt u korting en betaalt u geen € 65,- voor de cursus (inclusief cursusmateriaal en € 10,- contributie), maar € 59,50.

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Herhalingscursus EHBO op 22 september 2022

U kunt geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U zit daarna nergens aan vast. De leverancier zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Vul de gegevens in van degene die de service nodig heeft.

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw basis- en aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden