Menu Ga naar zoek pagina

Dagtocht Herfstrit langs kastelen donderdag 3 november - 03 november 2022

Dagtocht Herfstrit langs kastelen

Inschrijven

Een van de mooiste natuurgebieden in het midden van ons land is de Utrechtse Heuvelrug. Verscholen in de, in herfstkledij gestoken parkbossen, liggen talrijke kastelen en ridderhofsteden. Deze werden in de vroege middeleeuwen bewoond door de heersende adel. Door het vallen van het blad zijn de kastelen in het najaar goed zichtbaar en de gids die ons in de touringcar begeleidt zal over elk kasteel leuke wetenswaardigheden vertellen.  In de ochtend rijden we met de touringcar ook langs de mooiste plekjes in het Gooi. De lunch is aangepast aan de tijd van het jaar met hutspot, boerenkool en zuurkool met 2 soorten worst en spek. Gezellig zo’n uitje.

We vertrekken in de ochtend voor een mooie panoramatoer door het Gooi en langs de Vecht, waarna we bij het wapen van Harmelen ontvangen worden met koffie en gebak. De lunch gebruiken we bij restaurant Bergzicht in Woudenberg, waarna we weer in de bus stappen en onder leiding van een gids een mooie kastelenroute op de Utrechtse Heuvelrug rijden. U hoort de meest interessante verhalen.

Deze prijs van deze dagtocht is inclusief koffie en gebak, warme lunch, rondrit Gooi en Utrechtse Heuvelrug, ’s middags begeleiding door een gids en vervoer per Eemland Reizen touringcar. U vertrekt ’s ochtends van een centrale opstapplek in het Gooi tussen rond 09:00 uur en einde middag tussen 17:00 en 18:00 uur bent u weer terug.

Opstapplaatsen: Bussum, Hilversum, Huizen of Weesp.

Voor deze dagtocht betaalt u als lid €49,50, niet-leden betalen €54,50. Nog geen lid en toch gebruik maken van deze korting? Uw lidmaatschap regelt u snel en eenvoudig hier.

 

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Dagtocht Herfstrit langs kastelen donderdag 3 november op 03 november 2022

"(verplicht)" geeft vereiste velden aan

U kunt geheel vrijblijvend uw gegevens invullen. U zit daarna nergens aan vast. De leverancier zal binnen 2 werkdagen contact met u opnemen. Vul de gegevens in van degene die de service nodig heeft.

Hidden
Hidden
Hidden
Geslacht
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw basis- en aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden