Zo makkelijk is een Private Lease auto

Mijdt u het openbaar vervoer het liefst in deze tijd en wilt u er wel graag op uit? Wellicht is Private Lease wat voor u. U krijgt dan een auto in bruikleen, zonder gedoe met verzekeringen en onverwachte onderhoudskosten. En de kosten, die zijn te overzien. 

 

Janssen Van Kouwen selecteerde voor Vivium twee verschillende Opel leasemodellen. Om te beginnen met de Opel Corsa automaat, voor een leasebedrag van € 329,- per maand. Deze zuinige 5-deurs auto met 5 zitplaatsen is voorzien van o.a. airco, cruise control en handsfree telefoonverbinding.

Wilt u graag milieuvriendelijk rijden en benzinekosten besparen? Dan is de Opel Corsa-e  uw auto! Deze fijne elektrische auto heeft een bereik van ruim 300 kilometer. De Corsa-e laden neemt maximaal 4 uur in beslag. Snelladen kan tot 150 kW, waarmee de auto in 30 minuten tijd weer voor 80% is opgeladen. Deze elektrische lease-auto kost u als lid van Vivium Services € 439,-  per maand.

Gunstige voorwaarden

Bij het leasen van  een auto betaalt u maandelijks een vast bedrag. Hierbij is alles inbegrepen: de auto, wegenbelasting, onderhoud en reparaties, verzekeringen, pechhulp  en vervangend vervoer bij onderhoud en schade in Nederland. Tim: “Alles is inclusief, behalve een eigen risico van 300 euro bij zelf veroorzaakte cascoschade en ruitbreuk. En behalve de benzinekosten natuurlijk. Verder kun je 10.000 km per jaar verrijden. Daarboven betaal je 7 cent toeslag per kilometer”. 

De leasevoorwaarden zijn speciaal voor leden van Vivium Services opgesteld. Uniek is dat er geen leeftijdsgrens geldt: iedereen met een geldig rijbewijs mag een leasecontract aangaan (na de gebruikelijke draagkrachttoets door een onafhankelijke instantie). En de ontbindende voorwaarden zijn gunstig. Bij overlijden, bij ziekte die autorijden onmogelijk maakt, en bij het kwijtraken van uw baan kan het contract kosteloos worden ontbonden. Verder mag de leaseauto ook door familieleden gebruikt worden. “Zo kunnen vader en dochter bijvoorbeeld samen een auto leasen.”

Wilt u een proefrit maken?

U bent natuurlijk van harte uitgenodigd voor het maken van een proefrit bij één van de zeven vestigingen van Janssen Van Kouwen in de regio, onder meer in Huizen, Naarden-Hilversum, Amsterdam, Aalsmeer en Mijdrecht. Voor het aanmelden voor een proefrit of voor meer informatie belt u met Vivium Services (035) 6 924 495 of vul het onderstaande formulier in.

Alle voordelen van de Opel Corsa-e private lease op een rijtje.

  • Uitvoering: Launch Edition
  • Carrosserie: hatchback (5 deurs)
  • Aantal zitplaatsen: 5
  • Motor (vermogen in pk): 100 kW (136 pk)
  • Transmissie: automaat
  • Brandstof: elektrisch
  • Bekleding: Stof -  ‘Imagination’ in Captain Blue / Mistral

Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

U kunt natuurlijk ook altijd 035 6 924 495 bellen.

Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

Uw gegevens