Nieuw: foto’s beheren

Geplaatst op 2 september 2020

Wordt u ook wel eens mismoedig bij de gedachte aan al die mooie foto’s die u maakte en die nu in een schoenendoos of een laatje liggen, kriskras door elkaar? Of zijn al uw foto’s verdwenen in een hopeloze digitale wirwar van oude disks, usb-sticks en computermappen?

Karin Brouwer helpt u graag bedenken welke foto’s u graag wilt bewaren (en hoe): waar u plezier aan beleeft of die belangrijk zijn voor u. Want juist een overdaad aan foto’s maakt dat u het overzicht kwijtraakt en de foto’s als een soort ‘last’ gaat beschouwen die u met u meezeult. Als u dat wilt kan Karin ook stap voor stap samen met u een ordening aanbrengen in uw verzameling. Ze leert u hoe u digitale foto’s kunt archiveren of helpt u om van tientallen oude fotomapjes met duizenden foto’s een paar mooie albums te maken. Het resultaat is dat u weer volop zult genieten van de foto’s die u het meest dierbaar zijn!

Als lid van Vivium Services ontvangt u op de uurprijs een mooie korting. Bent u geïnteresseerd? U kunt telefonisch contact opnemen met Vivium Services, (035) 6 924 459 of u kunt een contactverzoek doen via onderstaand formulier. U kunt ook contact opnemen met de audicien naar keuze via de opruimcoach Karin Brouwer

    Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

    Uw gegevens


    Geef een reactie