Janssen van Kouwen

Gemiddelde leveranciersbeoordeling
0 out of 5
Janssen van Kouwen
Handelsnaam: Janssen van Kouwen
Corr. adres: JANSSEN VAN KOUWEN HUIZEN
Machineweg 1
1271EG HUIZEN
KvK-nummer:

OVER JANSSEN VAN KOUWEN


 

Leuk dat u onze nieuwe website bezoekt! Wij zijn Theo van Kouwen en Paul van der Vooren, directieteam van Janssen Van Kouwen Automotive B.V.. Op 5 november 2018 hebben wij met Opel-dealer Fred Janssen Autogroep en Van Kouwen Automotive B.V. de krachten gebundeld en zijn we tot een fusie van onze bedrijven gekomen.

Beide familiebedrijven zijn al vele tientallen jaren actief als Opel-dealer. Van Kouwen in de regio  Amsterdam, Aalsmeer en De Ronde Venen. Fred Janssen in Huizen, Hilversum en Naarden. We zijn een solide familiebedrijf, gemoedelijk en gezellig, maar wel professioneel, en met een heldere toekomstvisie: we willen groeien en floreren door tevreden klanten!


Ons nieuwe bedrijf opereert niet alleen als Opel dealer maar heeft ook activiteiten op het gebied van (private) leasing, autoverhuur, autoschadeherstel, deelauto's, merkherstel, finance, etc.


Janssen Van Kouwen Automotive bestaat uit een enthousiast team van meer dan 170 mensen die gaan voor maximale klantvriendelijkheid. Ons motto: SERVICE MET EEN GLIMLACH!


Wij zijn graag uw partner rondom uw auto en mobiliteit en wij zien u graag in één van onze vestigingen:


Heeft u vragen, wilt u meer informatie over een van onze diensten of wilt u eens langs rijden voor een heerlijke kop koffie dan kunt u ons altijd bellen of mailen. Neem dan contact op of bel ons op 085-0530030.Met vriendelijke groet,Theo van Kouwen & Paul van der Vooren


Janssen Van Kouwen Automotive B.V.

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.