FullMobility

Gemiddelde leveranciersbeoordeling
0 out of 5
FullMobility
Handelsnaam: FullMobility B.V.
Corr. adres: Vlietlaan 56
1404CD BUSSUM
KvK-nummer: 55343058

FullMobility is een landelijk opererende objectieve zorg gerelateerde organisatie met landelijke dekking en de expert op gebied van volledige ontzorging.

Met onze full concept formule ondersteund door ons unieke Digitale platform wat de basis vormt, kunnen wij net een aantal stappen verder gaan dan andere aanbieders en als verlengstuk van uw zorgketen optreden om u als particulier, zorgverlener en- of organisatie geheel te ontzorgen en te ondersteunen om u als organisatie geheel in control te brengen / houden.

Kernwoorden die wij gebruiken zijn kwaliteit, full service, beheer tools met management informatie, depot, track en trace eveneens snelle levertijden en response tijden. Dit zijn aspecten waar FullMobility voor staat, geen mooie woorden, maar een gedegen en gestructureerd onderdeel van onze werkmethode en organisatie.

Onze Missie

FullMobility staat midden in de samenleving en is onderdeel van de complexe zorg en zorgketen. Ondernemen met oog voor de omgeving en toekomst vinden we daarom bijzonder belangrijk en nemen graag onze verantwoordelijkheid ten opzichte van uw organisatie. Think global, act local is al sinds de oprichting ons motto. Dit is terug te vinden in alle facetten van onze bedrijfsvoering en werkmethode.  Zo zijn wij trots op ons Full concept Dienstverlening ondersteund door een vooruitstrevend en zelf ontworpen digitaal platform met als doel: One stop full Shop, ontzorgen in optima van uw organisatie, zodat u zich kan bezig houden met de belangrijkste taak: zorgen voor optimale zorg.

Onze Visie

Full concept is het credo van FullMobility. Kwaliteit en service op alle fronten staat daarbij centraal. Dit houdt in dat we iedere klant de beste kwaliteit en een gevarieerde keuze willen bieden. Iedereen moet op elk gewenst moment de beste service, kwaliteit en ondersteuning krijgen en een juiste keuze kunnen maken bij en met FullMobility. We realiseren dit onder meer door ons concept voortdurend uit te breiden met innovatieve producten en diensten met oog op de zorg van nu kijkend naar de toekomst.

Om die kwaliteit te waarborgen werken wij met veel partners samen. Iedere partner is uniek en voegt iets toe aan onze visie. Van producent tot eindgebruiker. Denkt u ook dat u goed past in ons partner model? Neem dan gerust contact met ons op via deze link.

Toont alle 9 resultaten

Toont alle 9 resultaten