Eemland Reizen

Gemiddelde leveranciersbeoordeling
2.50 out of 5
Eemland Reizen
Handelsnaam: Eemland Reizen
Corr. adres: 035 - 6234247 info@eemlandreizen.nl
KvK-nummer:

Over EemlandEemland Reizen is in januari 1987 opgericht als reisorganisator van dagtochten voor groepen en het verhuren van luxe touringcars. Sinds januari 2016 is Eemland Reizen een onderdeel van Koninklijke Beuk. Met deze samenwerking versterken zowel Koninklijke Beuk als Eemland Reizen zich in het marktgebied rondom Hilversum en ’t Gooi. De bedrijfsvoering van Eemland Reizen wordt gevoerd door directeur, Jan van Leeuwen. Eemland Reizen is een sterk merk met een groot aandeel in de dagtochten en seniorenreizen.

Onze diensten
De touringcars van Eemland Reizen zijn inzetbaar voor zakelijk vervoer, particulier vervoer, evenementenvervoer, congresvervoer, groepsvervoerbedrijfsuitjesschoolreisjes, personeelsvervoer, bedrijvenvervoer, dagtochten, shuttlediensten, transfers en meerdaagse rondreizen. Alleen voor een touringcar huren kunt u natuurlijk ook bij ons terecht. Eemland Reizen staat samen met Koninklijke Beuk voor maatschappelijk- en milieuverantwoord ondernemen. Met inkoop van nieuw rijdend materiaal wordt voortdurend rekening gehouden met minder milieubelastende C02 uitstoot en milieuvriendelijke motoren.

Onze groepsreizen
Wilt u de mooiste plekjes in Nederland ontdekken en houdt u van gezelligheid? Dan bent u bij ons aan het juiste adres. Eenzaamheid is bij ons geen thema, u gaat gezellig met elkaar op stap. Gezamenlijk bekijken we bezienswaardigheden en genieten we van smakelijke maaltijden. Onze groepsreizen zijn compleet verzorgd. Van koffie en gebak tot een heerlijke lunch. Onze luxe touringcars zijn van alle gemakken voorzien, zodat jong en oud kan genieten van een mooie dag. De voorbereiding van uw uitstapje begint met onze website of brochure. Ongetwijfeld wordt u op ideeën gebracht. Wilt u liever een uitstapje op maat of zelfs een meerdaagse reis? Samen organiseren wij een groepsreis naar uw wensen en budget.

Toont alle 3 resultaten

Toont alle 3 resultaten