Ledendagen vrijdag 4 en zaterdag 5 oktober

Vivium Services organiseert twee gratis feestelijke Ledendagen. Alle leden zijn van harte uitgenodigd in het Vestingmuseum in Naarden.

Tijdens deze dagen kunt u genieten van een aantal mooie optredens waaronder Ben Cramer en cabaret van Linquenda. Verder hebben we een aantal artiesten uitgenodigd, zoals een straatgoochelaar en de spelshow Kraak de Kluis. Hier kunt u mooie prijzen winnen. Een groot aantal leveranciers van Vivium Services is aanwezig deze dag; om u te informeren en u te laten ervaren wat zij voor u kunnen betekenen. U kunt gebruik maken van onze proeverijen en zowel binnen als buiten de museumgrachten kunt u een rondvaart maken. Vervoer naar de rondvaart is voor u geregeld.

De toegang is gratis voor leden;

Introducees zijn van harte welkom en betalen een toegangsprijs van €10.

Bij de ingang van het museum ontvangt u een programmaboekje waarin alle activiteiten staan vermeld. Bij vertrek ontvangt u van ons een leuke goodiebag (zo lang de voorraad strekt).

Binnenkort vindt u hier het complete programma van de dagen!

Praktische informatie:

  • Gratis parkeren kan op Vesting P1 of aan de Abri (Amersfoortsestraatweg). U kunt vanaf de Abri gebruik maken van één van de gratis pendelbusjes richting het Vestingmuseum.
  • Openingstijden: van 10.30 uur tot 17.00 uur
  • Het Vestingmuseum is voor het grootste gedeelte rolstoel toegankelijk en er is een invalidentoilet aanwezig
  • Lunchen is mogelijk in Naarden Vesting – tips hiervoor vindt u in het programmaboekje

Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

Uw gegevens
Ja, ik kom graag op onderstaand aangevinkte dag.

Vrijdag 4 oktoberZaterdag 5 oktober

Ja, ik kom met onderstaand aantal personen.

12

U komt toch ook?!

Aanmelden is heel eenvoudig en kan door het invullen van het formulier op deze pagina. U kunt ook een mailtje sturen naar ledendag@vivium.nl (ovv naam, e-mailadres, lidnummer, de gewenste datum en het aantal personen). Bellen kan natuurlijk ook altijd via: 035-6924495.

Klik hier voor de uitgebreide plattegrond van de dagen
Klik op de afbeelding voor de uitgebreide plattegrond van de dagen
Klik op de afbeelding hier voor een overzicht van alle attracties en activiteiten die hun deelname aan deze dagen hebben toegezegd.
Klik om de uitnodiging te openen.

De Vivium Services ledendagen worden mede mogelijk gemaakt door: