Introductie Ledenconsulent

Wilt u persoonlijk advies over welzijn, wonen en de dienstverlening bij u in de regio?

Onze ledenconsulenten helpen u graag met al uw vragen. Zij gaan met u persoonlijk in gesprek en gaan voor u op zoek naar antwoorden en oplossingen en kennen de organisaties, instanties en hulpverleners als geen ander. Dus zegt u het maar, waarmee kunnen we u helpen?

Wat doet de ledenconsulent?

Veranderingen in uw leefsituatie door nieuwe leef- en woonwensen, omdat u op leeftijd bent, of door verandering in mobiliteit of vitaliteit?
Er zijn altijd voldoende mogelijkheden en oplossingen bij u in de buurt. De ledenconsulenten denken graag met u mee. Zij geven informatiebijeenkomsten, leggen huisbezoeken af en houden inloopspreekuren om u te voorzien van persoonlijk advies en
antwoorden op al uw vragen. Zij helpen u op weg in de wirwar van de regels rondom welzijn, wonen en gezondheidsdiensten.

De ledenconsulent helpt u graag met advies en informatie

Onder andere over:
• (vrije)tijdsbesteding en (dag)activiteiten;
• ondersteuning voor mantelzorgers;
• dienstenaanbod van Vivium services;
• regionale voorzieningen;
• financiële regelingen en subsidies;
• aanvragen van welzijn-, woon- en gezondheidsdiensten zoals (huishoudelijke) zorg, mobiliteit, woningaanpassingen, hulpmiddelen en vervoer.


Direct contact met de ledenconsulent?

U kunt altijd direct telefonisch contact opnemen met een ledenconsulent via (035) 6 924 495. Ook kunt u onderstaand formulier opnemen en dan nemen we zo spoedig mogelijk contact met u op.

Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

Uw gegevens


Onderwerp: Neem contact met mij op voor gratis advies van de ledenconsulent.