Hulpmiddelen

FullMobility, sinds 1 april 2021 onderdeel van Kersten Hulpmiddelen, levert een volledig assortiment aan zorg- en (revalidatie) hulpmiddelen. Als u door omstandigheden tijdelijk loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek of een rollator nodig heeft dan kunt u deze als lid van Vivium 6 weken gratis lenen. Voor producten die niet vergoed worden door uw zorgverzekering geldt 5% tot 10% korting op het koopassortiment voor leden van Vivium.

 

Compleet assortiment

Kersten Hulpmiddelen levert hulpmiddelen voor alle fasen van het leven. Dit zijn zowel hulpmiddelen die gebruikt worden bij ziekte en handicap, als artikelen om gezond en actief te blijven. U kunt bij Kersten Hulpmiddelen terecht voor o.a. scootmobielen, rollators, aangepaste bedden en diverse ADL-middelen. Maar ook voor aangepaste mobiele telefoons. Kersten biedt u een volledig aanbod op maat aan. De uitleenhulpmiddelen kunt u ophalen in de winkel in Bussum of bij u thuis laten bezorgen.

Kopen, huren, lenen

Bij Kersten Hulpmiddelen kunt u terecht voor zowel koop als huur van hulpmiddelen, nieuw of gebruikt. Ook installatie en montage van hulpmiddelen aan huis behoort tot de mogelijkheden.

6 weken gratis loophulpmiddelen lenen voor leden

Leden van Vivium Services lenen gratis een loophulpmiddel (maximaal 6 weken) dit zijn: krukken, looprekken en rollators. Wilt u meerdere hulpmiddelen tegelijkertijd lenen? Geen probleem; voor het extra hulpmiddel betaalt u dan € 8,75 per week.

Vergoeding

Zorgverzekeraars en gemeenten vergoeden soms meer dan u denkt. De medewerkers van Kersten Hulpmiddelen weten u daar alles over te vertellen. Laat u goed adviseren. Wij verzorgen ook de declaratie bij uw zorgverzekeraar.

Altijd korting voor leden

Leden van Vivium Services krijgen op vertoon van de ledenpas 10% korting op het hele koopassortiment van hulpmiddelen. En 5% op aangepaste stoelen, scootmobielen en tilliften.

Winkel

Adres: Vlietlaan 54 in Bussum

Openingstijden: ma t/m vrij 08.30 tot 12.00 en 12.30 tot 17.00 uur

Telefoon: 088 – 0009488 / E-mail: zvbussum@kerstenhulpmiddelen.nl

Service (na 17.00 uur): telefoonnummer: 088 – 0009444

Meer informatie over FullMobility en de overname door Kersten Hulpmiddelen leest u hier.