Hulpmiddelen

FullMobility levert een volledig assortiment aan zorg- en (revalidatie) hulpmiddelen. Als u door omstandigheden tijdelijk loophulpmiddelen zoals krukken, een looprek of een rollator nodig heeft dan kunt u deze als lid van Vivium 6 weken gratis lenen. Voor producten die niet vergoed worden door uw zorgverzekering geldt 5% tot 10% korting op het koopassortiment voor leden van Vivium.

Compleet assortiment

FullMobility levert hulpmiddelen voor alle fasen van het leven. Dit zijn zowel hulpmiddelen die gebruikt worden bij ziekte en handicap, als artikelen om gezond en actief te blijven. U kunt bij FullMobility terecht voor o.a. scootmobielen, rollators, aangepaste bedden en diverse ADL-middelen. Maar ook voor aangepaste mobiele telefoons. FullMobility biedt u een volledig aanbod op maat aan. De uitleenhulpmiddelen kunt u ophalen in de winkel in Bussum of op het Vivium uitleenpunt in Muiderberg.

Kopen, huren, lenen

Bij FullMobility kunt u terecht voor zowel koop als huur van hulpmiddelen, nieuw of gebruikt. FullMobility biedt ook installatie en montage van hulpmiddelen aan huis.

6 weken gratis loophulpmiddelen lenen voor leden

Vivium leden mogen gratis een loophulpmiddel lenen (maximaal 6 weken) dit zijn: krukken, looprekken en rollators. Wilt u meerdere hulpmiddelen tegelijkertijd lenen? Geen probleem; voor het extra hulpmiddel betaalt u dan € 8,75 per week.

Vergoeding

Zorgverzekeraars en gemeenten vergoeden soms meer dan u denkt. De medewerkers van FullMobility weten u daar alles over te vertellen. Laat u goed adviseren. Ook deze hulpmiddelen kunt u via FullMobility lenen. Wij zorgen voor de declaratie bij uw zorgverzekeraar.

Altijd korting voor leden

Leden van Vivium Services krijgen op vertoon van de ledenpas 10% korting op het hele koopassortiment van hulpmiddelen. En 5% op aangepaste stoelen, scootmobielen en tilliften.

FullMobility winkel

Adres: Vlietlaan 54 in Bussum

Openingstijden: ma t/m vrij 08.30 tot 17.30 uur / zaterdag 09.30 tot 17.00 uur

Telefoon: (035) 7 601 580 / E-mail: info@fullmobility.nl

Storingsdienst (24/7) telefoonnummer:  (035) 7 601 579

Meer informatie over FullMobility