Concerten met korting in Koninklijk Concertgebouw Amsterdam

Geplaatst op 6 september 2021

Samen genieten van een klassieke concertuitvoering? Dat kan met Vivium korting in het Koninklijk Concertgebouw in Amsterdam. U kunt nu met aantrekkelijke kortingen kaartjes bestellen voor concerten in de reeks ‘Beleef Klassiek’!

Van Kerstsfeer tot Paasconcert

Van december 2021 t/m april 2022 staan er vier verschillende concerten op het programma, met 17 verschillende data. Wat dacht u van bijvoorbeeld Handels Messiah, uitgevoerd door The Bach Choir & Orchestra of the Netherlands? Of het Classical Christmas concert met pianovirtuoos Jan Vayne? In februari staat het beroemde Requim van Mozart op de agenda en in de weken voor Pasen kunt u naar de geliefde Matthaus Passion van Bach, uitgevoerd onder leiding van dirigent Pieter Jan Leusink.

Ledenaanbieding

Als Vivium-lid betaalt u maar € 35,- i.p.v. € 80,- voor een 1e rangzitplaats. En dat is inclusief gratis ontvangst- en pauzeconsumpties, gratis garderobe en een bijpassend cadeaupakket t.w.v. € 70,-. In het cadeaupakket treft u u een gratis concert-cd, een link naar een online concert, informatieboekje over de compositie, componist en de zangteksten met vertalingen. Ook ontvangt u er een cadeaubon bij voor een gratis 2e concertkaartje bij uw volgende bestelling.

Kaartjes bestellen kan hier of bel op werkdagen tussen 10:00-12:00 uur via 0900 8191

Geef een antwoord