Boekenabonnement met € 23,- voordeel

Geplaatst op 9 december 2020

Houd u ook zo van lezen? Dan kent u het volgende ritueel waarschijnlijk wel. Je nestelt je lekker in je favoriete stoel of een hoekje van de bank, kopje thee of koffie onder handbereik. Je opent je boek. En dan betreed je een spannende andere wereld en ga je in gedachten even op pad. Ziet u het al helemaal voor u? Dan is een abonnement op Bookchoice echt iets voor u!

Bij Bookchoice krijg je elke maand toegang tot acht nieuwe boeken. U kunt deze downloaden als e-book, maar ook als luisterboek. Of u ze nu vanaf uw e-reader leest of ze liever leest of beluistert via uw tablet, smartphone of de speciale Bookchoice-app: na downloaden zijn de boeken helemaal van u. Dus u bent vrij om ze te lezen waar en wanneer u wilt.

Het mooie is dat u als Vivium-lid nu maar liefst 40% korting krijgt bij Bookchoice. U betaalt slechts  25 euro voor een jaar lang lees- en luisterplezier. Dat is dus een fikse korting van 23 euro, want normaal kost een jaarabonnement 48 euro. En u krijgt voor die 25 euro de beschikking over bijna 100 boeken!

Van Kenn Follett tot Isabel Allende

Elke maand kiest Bookchoice acht prachtige nieuwe titels, die je in hun ogen niet mag missen. Van thrillers en romans tot literaire pareltjes en meeslepende non-fictieverhalen: er zitten altijd wel boeken bij waar u blij van wordt. Voor januari staat er bijvoorbeeld een historisch epos van Ken Follett op de lijst, maar ook een spannend boek van SJ Watson, een grappige bundel van Jane Fallon en een boeiende roman van Kristien Hemmerechts. De februarilijst bevat onder meer titels van sterauteur Isabel Allende en detectiveschrijfster Angela Marsons. Kunt u ook niet wachten?

Zo krijgt u 40% korting bij Bookchoice

U kunt de actiecode VVB3HB28Y7 intoetsen op www.bookchoice.nl 

 

Geef een reactie