Aantrekkelijke korting bij Roversmode op betaalbare dameskleding

Geplaatst op 5 november 2021

Als lid van Vivium Services ontvangt u 10% korting op de uitgebreide najaarscollectie

Bent u op zoek naar een comfortabele pantalon met rondom elastiek of een heerlijk zittende trui of vest met een modieus dessin? Neem gauw een kijkje in de webshop en bekijk de uitgebreide
najaarscollectie!

Roversmode al 30 jaar toonaangevend in dames en senioren mode. Roversmode heeft een breed assortiment aan dameskleding voor senioren in de betaalbare prijsklasse. De collectie is vooral gericht op dames met een middelbare leeftijd en ouder. In de webshop vindt u een grote collectie eigentijdse mode. 

Door de jarenlange ervaring in de modebranche, geniet u van een uitstekende service. Belangrijk zijn uiteraard de aantrekkelijke prijzen, maar ook de pasvorm. Wij verkopen o.a. senioren broeken met rondom elastiek in gewone en korte lengtes. Bovendien hebben deze broeken altijd zakken in de zijnaden.

Nog geen lid van Vivium Services? Hier regelt u nu snel uw lidmaatschap en tot het einde van dit jaar betaalt u geen contributie.

Binnen 5 werkdagen in huis en gratis verzending bij besteding van €75,-. Wilt u gebruik maken van deze aantrekkelijke korting? Met de code ROVERS2021 ontvangt u t/m 31 december 2021 10% korting op uw bestelling.

Geef een antwoord