Zorgeloos autorijden met Private Lease

 
 

Vindt u het fijn om mobiel te zijn en de auto te kunnen pakken voor leuke uitjes of een boodschap iets verder weg? En zijn uw favoriete auto-­eigenschappen daarbij ‘comfortabel, betrouwbaar en zuinig’? Dan is het unieke Private Lease­-aanbod dat Vivium Services met autobedrijf Janssen Van Kouwen ontwikkelde, echt iets voor u! Tim van der Vooren legt graag uit hoe het werkt.

 

Tim van der Vooren werkt als lease-specialist voor Janssen Van Kouwen. Toen Vivium Services hem benaderde om een private lease-regeling voor haar leden te bespreken, was hij meteen enthousiast. “Normaliter is private lease voorbehouden aan mensen onder de 70 jaar. Wij vinden het heel leuk om het leasen van een auto voor iederéén toegankelijk te maken, los van leeftijd. Want door te leasen heb je alle voordelen van een nieuwe auto, zonder gedoe met verzekeringen en onverwachte onderhoudskosten. Dat is dus lekker makkelijk en onbezorgd autorijden.”

Vijfdeurs Opel Karl

Janssen Van Kouwen selecteerde voor Vivium een mooie, soepel rijdende en degelijke auto uit het A-segment: de Opel Karl (120jr Edition). Tim: “Deze auto komt telkens als de nummer 1 of 2 uit allerlei tests. Hij is voorzien van alle gemakken, zoals airco, cruise control en een handsfree telefoonverbinding. Als vijfdeursauto met vijf zitplaatsen is de auto lekker ruim en comfortabel. En hij rijdt zeker 1 op 20, dus behoorlijk zuinig.”

Bij het leasen van de Opel Karl betaal je maandelijks een vast bedrag, in dit geval 229 euro. Hierbij is alles inbegrepen: de auto, wegenbelasting, onderhoud en reparaties, verzekeringen (WA-, casco- en inzittendenverzekering), kosten pechhulp in binnen- en buitenland en vervangend vervoer bij onderhoud en schade in Nederland. Tim: “Alles is inclusief, behalve een eigen risico van 300 euro bij zelf veroorzaakte cascoschade en ruitbreuk. En behalve de benzinekosten natuurlijk. Verder kun je 10.000 km per jaar verrijden. Daarboven betaal je 7 cent toeslag per kilometer. Maar een particulier die de auto niet gebruikt voor woon-werkverkeer, moet erg z’n best doen om boven die 10.000 km per jaar uit te komen.”

 

Gunstige voorwaarden

De leasevoorwaarden zijn speciaal voor de leden van Vivium Services opgesteld. Uniek is dat er geen leeftijdsgrens geldt: iedereen met een geldig rijbewijs mag een leasecontract aangaan (na de gebruikelijke draagkrachttoets door een onafhankelijke instantie). En de ontbindende voorwaarden zijn gunstig. Bij overlijden, bij ziekte die autorijden onmogelijk maakt en bij het kwijtraken van je baan kan het contract kosteloos worden ontbonden. Verder mag de leaseauto ook door familieleden gebruikt worden. “Zo kunnen vader en dochter bijvoorbeeld samen een auto leasen.”

 

Interesse? Proefrit?

U bent natuurlijk van harte uitgenodigd voor het maken van een proefrit bij één van de zeven vestigingen van Janssen Van Kouwen in de regio, onder meer in Huizen, Naarden-Hilversum, Amsterdam, Aalsmeer en Mijdrecht. U kunt zich opgeven voor een proefrit of meer informatie door ons te bellen of door het onderstaande formulier in te vullen.

“En wie besluit te gaan leasen, heeft binnen twee weken een ‘eigen’ Opel Karl voor de deur staan!”

 


Vul het onderstaande formulier in en we nemen zo snel mogelijk contact met u op

U kunt natuurlijk ook altijd 035 6 924 495 bellen.

Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

Uw gegevens


 

“De Opel Karl komt telkens als de nummer 1 of 2 uit allerlei tests. Hij is voorzien van alle gemakken, zoals airco, cruise control en een handsfree telefoonverbinding”

Alle voordelen van de Vivium Services Opel Karl en Opel Corsa automaat private lease, op een rijtje.

 • Geen leeftijdsbeperking
 • De hele familie mag in de auto rijden.
 • Extra fijne instap
 • Geen motorrijtuigen belasting
 • All-Risk verzekering
 • Ongevallen inzittenden verzekering
 • Pechulp in binnen- en buitenland
 • Vervangend vervoer
 • All season banden
 • Geen medische goedkeuring? Dan kunt u direct de lease kosteloos stoppen!

En geen kleine lettertjes maar wel inclusief:

 • Air-conditioning
 • Hands-free bellen
 • 5 zitplaatsen

“En wie besluit te gaan leasen, heeft binnen twee weken een ‘eigen’ Opel Karl voor de deur staan!”