Nieuw assortiment apetito maaltijdservice

Geplaatst op 16 december 2019

Dineren à la carte thuis

Met trots presenteert apetito maaltijdservice haar nieuwe assortiment Dineren à la carte! Op basis van de wensen van klanten en de ontwikkelingen en trends op voedingsgebied heeft apetito in totaal maar liefst 23 nieuwe maaltijden ontwikkelt. Vanaf 2 november opgenomen in het totale assortiment van 150 maaltijden. Zo is dit jaar onder andere een paella met vis, mosselen en garnalen toegevoegd. Of wat dacht u van bloemkoolrijst met rode linzensaus en groenten, lekker vegetarisch! Trek gekregen? Bestel dan uw proefpakket met 5 maaltijden aan huis voor maar € 19,95.

Bent u nog geen klant van apetito? Informeert u dan naar de mogelijkheden voor een proefpakket. Dan kunt u op eenvoudige en vrijblijvende wijze kennis maken met de maaltijdservice. De maaltijden worden, zonder verdere verplichtingen, gratis bij u thuisbezorgd. Besluit u om vaker maaltijden te bestellen, dan krijgt u 10% ledenkorting op al uw vervolgbestellingen.

Bestellen

Wilt u gebruikmaken van dit aanbod? Vul dan onderstaande formulier in of bestel uw maaltijden telefonisch bij apetito via tel: 0800 023 29 75. Ook als u meer informatie wilt over het complete aanbod of vragen heeft over het proefpakket.

    Velden met een * dient u in ieder geval in te vullen.

    Uw gegevens


    Geef een reactie