Menu Ga naar zoek pagina

Herhalingscursus Reanimatie/AED - 10 juni 2022

Godelinde Bussum

Tijdens de herhalingscursus Reanimatie/bediener AED wordt uw kennis over het gebruik van een AED en het reanimeren van een slachtoffer opgefrist.

Inschrijven

Heeft u de basiscursus gevolgd en vindt u het belangrijk uw certificaat Reanimatie/bediener AED van het Oranje Kruis geldig te houden? Dan kunt u bij EHBO Vereniging Mitella ook de herhalingscursus volgen. Deze bestaat uit één les van 2 uur en wordt regelmatig gegeven in de regio. Kosten voor deze herhalingscursus zijn € 40,50; niet-leden betalen € 45,-.

Uw certificaat is tot twee jaar na afgiftedatum geldig. Om uw diploma geldig te laten blijven dient u elk jaar de herhalingscursus te volgen.

De eerstvolgende herhalingscursus wordt georganiseerd op vrijdag 10 juni om 10.00 uur in Vivium-locatie De Godelinde, Jozef Israelslaan 1 in Bussum. Aanmelden hiervoor doet u via de button Inschrijven óf u kunt telefonisch contact opnemen met Vivium Services, 035 6 924 495.

Kunt u niet op deze dag? U heeft ook de mogelijkheid deze herhalingscursus te volgen op 15 of op 22 oktober. Beide worden georganiseerd in Verenigingengebouw Disneyland, Lentestraat 34 in Driemond (onderdeel van het stadsgebied Weesp-Driemond).

 

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Herhalingscursus Reanimatie/AED op 10 juni 2022
Hidden
Hidden
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw basis- en aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden