Menu Ga naar zoek pagina

Ontmoetingsdag Vivium Services - 24 juni 2022

We heten u graag welkom op vrijdag 24 juni op de ontmoetingsdag voor onze leden en andere geïnteresseerden. Komt u langs? U ontvangt als Vivium-lid een goed gevulde goodiebag! U kunt kennismaken met onze leveranciers. Ontmoet en ontdek.

Inschrijven

Buurthuis De Kruisdam in De Hilversumse Meent heeft lekker veel ruimte en een naastgelegen sporthal. Een heerlijke plek voor een mooie dag vol demonstraties, proeverijen en gezelligheid. Er staat van alles op stapel. Zo kunt u laagdrempelig kennismaken met het aanbod van onze leveranciers. Wat dacht u van een korte hoor- of oogtest door de opticien en de audiciens aan huis waarmee wij samenwerken? Staat een verhuizing op de agenda? Laat u informeren door Ontzorgd Verhuizen. Een korte onderhoudsbeurt aan uw rollator laten uitvoeren kan bij de stand van Kersten of Vegro. Of wilt u een testritje op een innovatieve traplift van OTO Lift ervaren of op de e-scooter of lease e-bike? U leest het al; u kunt met al uw vragen terecht bij onze leveranciers, en ook onze ledenconsulenten staan u graag te woord.

Van een proefles tot proeverijtjes

Daarnaast worden er diverse demonstraties georganiseerd. Doe mee met een proefles Weerbaarheidstraining of ervaar hoe een handmassage voelt. Zin in een uitdaging? Loop het hindernissenparcours voor rollators, of doe een Fitheidstest bij de buurtsportcoaches. Last van dunner wordend haar? Doe dan een hoofdhuid en haaranalyse. Ook een Health Check door mbo-studenten behoort tot de mogelijkheden of een Fittest bij Heilbron. Na alle reuring zin in een hapje of drankje? Onze maaltijdleveranciers bereiden allerhande heerlijke proeverijtjes, en natuurlijk staat er ook een lekker kopje koffie of thee voor u klaar. Komt u langs? Neem gerust uw buurvrouw, vriendin of familielid mee. Het event is gratis voor u georganiseerd met hulp van sponsoren.

Datum en tijd: vrijdag 24 juni 2022 van 10:30 tot 17:00 uur
Locatie: De Kruisdam, De Meent 5, Hilversumse Meent
Aanmelden: vóór 10 juni a.s. online via onderstaand formulier, per e-mail via ledendag@vivium.nl (o.v.v. naam en mailadres, lidnummer en aantal personen) of telefonisch via 035 6 924 495.

Tip! Bent u geïnteresseerd in de Fitheidstest of de Health Check? Geef ook dat alvast aan, dan zetten we u op de afsprakenlijst.

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Ontmoetingsdag Vivium Services op 24 juni 2022
Hidden
Hidden
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw basis- en aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden