Menu Ga naar zoek pagina

Inloopspreekuur ledenconsulent - 14 juli 2022

Johanneshove Laren

Op deze dag is de ledenconsulent van 14.00 tot 16.00 uur aanwezig met een inloopspreekuur in Vivium Johanneshove, Eemnesserweg 42 in Laren. Tijdens het inloopspreekuur kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken met de ledenconsulent én direct uw vragen stellen. Wilt u er zeker van zijn dat de ledenconsulent even de tijd voor u heeft, zodat u uw persoonlijke vragen kunt stellen aan haar? Schrijft u zich dan in via de button inschrijven. Ze houdt dan een plekje voor u vrij.

 

Inschrijven

De ledenconsulent helpt u graag met advies en informatie over onder andere:

(vrije)tijdsbesteding en (dag)activiteiten;
ondersteuning voor mantelzorgers en uw naasten;
regionale voorzieningen;
financiële regelingen en subsidies;
aanvragen of wijzigen van welzijn-, wonen- en gezondheidsdiensten zoals vervoer, (huishoudelijke) zorg, mobiliteit, woningaanpassingen en hulpmiddelen;
dienstenaanbod van Vivium Services.

Contact
Wilt u meer informatie, heeft u vragen of wilt u een afspraak maken met de ledenconsulente? Bel de ledenconsulente op (035) 6 924 495 (bereikbaar op werkdagen van 9:00-17:00 uur) of vul het formulier op deze pagina in. Binnen twee werkdagen belt de ledenconsulente u terug en bespreekt ze uw aanvraag.

Kosten
De ledenconsulent is gratis voor Vivium Services leden. Als u nog geen lid bent, verwelkomen wij u graag. Klik hier om u aan te melden als lid van Vivium Services.

Ook bij u in de buurt
Naast contact via de e-mail of telefonisch, organiseert Vivium Services ook inloopspreekuren, waar u op een laagdrempelige manier kennis kunt maken met de ledenconsulent én direct uw vragen kunt stellen. Om zeker te weten dat u uw vragen kunt stellen, vragen wij u vooraf een afspraak te maken. Dit kan telefonisch of via een mail naar ledenconsulent@vivium.nl. U bent van harte welkom op de diverse locaties.

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Inloopspreekuur ledenconsulent op 14 juli 2022
Hidden
Hidden
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw basis- en aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden