Menu Ga naar zoek pagina

Dagtocht safari op de Veluwe - 29 juni 2022

Ga mee op avontuur en geniet al rijdend van de mooie Veluwe. Dat kan natuurlijk het beste met De Veluwse Safari Express.

Inschrijven

U stapt in een goed toegankelijke huifkar die wordt getrokken door een jeep en maakt vanuit Otterlo een mooie tocht van 12 km door het bekende gebied ”De Planken wambuis” en de Mossel. Dit is het leefgebied van bijvoorbeeld de wilde paarden, Spaanse runderen, herten en zwijnen. Het gebied wordt beheerd door Natuurmonumenten en geldt ook als zeer vogelrijk.

De koffiestop in de ochtend is bij boerderij De Grote Glind, prachtig gelegen tussen de landerijen van Barneveld en Scherpenzeel. Tevens kunt u een uitgebreide collectie keukengerei en mode uit lang vervlogen tijden zien. De driegangen warme lunch is iets bijzonders: Pannegies! Een Veluws streekgerecht met stoofpotje rundvlees. Heerlijk gewoon!

Kosten: Vivium-leden € 67,50, niet-leden € 72,50. De prijs is inclusief koffie en appelgebak, bezoek boerderij De Grote Glind, driegangen warme lunch met pannegies, rondrit met de safari express en vervoer per luxe touringcar van Eemland Reizen. U vertrekt op woensdag 29 juni vanaf een opstapplaats in de regio tussen 08:00 en 09:00 uur en bent einde middag tussen 17:00 en 18:00 uur weer terug. Aanmelden kan eenvoudig hieronder of bel Vivium Services 035 6 924 495.

Inschrijven

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Inschrijven

U gaat zich inschrijven voor Dagtocht safari op de Veluwe op 29 juni 2022
Hidden
Hidden
Deze kunt u vinden op uw ledenpas.
Hidden

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw basis- en aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden