Menu Ga naar zoek pagina

Ontmoet Vivium Services in september en oktober

Vivium Services staat regelmatig op informatiemarkten in de regio. In september kunt u de ledenconsulenten van Vivium Services ontmoeten op: Hilversum Actief, tijdens de Nationale Vitaliteitsweek in Laren en op de seniorenmarkt in het gemeentehuis in Bussum. Op 7 oktober vindt u ons ook in het stadshuis van Almere tijdens de AlmerePlusBeurs. Alle vier de dagen staan in het teken van mensen informeren over een actief, vitaal en zo zelfstandig mogelijk leven. Komt u ook langs?

Zondag 17 september: Hilversum Actief

Tijdens Hilversum Actief maakt u op het Marktplein tussen 11:00 en 16:00 uur kennis met het rijke aanbod van sportverenigingen, maatschappelijke organisaties, dansscholen, zanggroepen en andere culturele verenigingen in de stad. Leuke activiteiten en presentaties volop, en ook Vivium Services is met haar partner Vegro aanwezig. De Vegro hulpmiddelen winkel heeft speciaal op deze dag een kortingsactie van 25% op de rollator Topro Olympus. Met deze rollator kunt u er namelijk heerlijk op uit in de natuur. Komt u ook bij onze kraam een interactief spel spelen en proeven van lekkers van de Gooise Tafel.
Bovendien maakt u kans een van de prijzen te winnen die beschikbaar zijn gesteld door de samenwerkingspartners van Vivium Services. Tot dan!

Vrijdag 29 september: Vitaliteitsplein Laren

Tijdens de Nationale Vitaliteitsweek zijn er activiteiten op twee locaties in Laren.

·         Healthdag bij Vivium Johanneshove kunt u tussen 10:00 en 14:00 uur een korte Health Check laten doen, voor een snel inzicht in belangrijke bouwstenen voor uw vitaliteit: cholesterol, bloeddruk, ijzergehalte, bloedsuikerspiegel en BMI. U betaalt een bijdrage van € 10,- (niet-leden € 12,50). Reserveer een plekje via ledendag@vivium.nl (o.v.v. naam en mailadres en lidnummer) of telefonisch via 035 6 924 495.

·         Ook in Vivium Johanneshove die dag, en beide gratis: een leuk fietslabyrint op de 1e etage en een vitaliserende gymnastiekles tussen 10:45 en 11:30 uur (Van Wulfenzaal).

·         In het Brinkhuis naast de kerk kunt u bij onze informatiestand op het Vitaliteitsplein tussen 12:00 en 15:00 uur met onze ledenconsulenten in gesprek.

 

Zaterdag 30 september: Seniorenmarkt Bussum

Van 9:30 tot 12:30 uur kunt u in het gemeentehuis van Gooise Meren kennismaken met organisaties en bedrijven die u kunnen helpen zo lang mogelijk actief en vitaal te blijven. Ontdek interessante diensten voor senioren en mantelzorgers. De Vivium-ledenconsulenten zijn ook van de partij, voor advies over zorg, welzijn en wonen en informatie over onze handige dienstverlening aan huis. Onze samenwerkingspartner Maaltijd Vers zorgt voor een lekkere proeverij.  Meer informatie: www.seniorenraadgooisemeren.nl.

 

Zaterdag 7 oktober: AlmerePlusbeurs

Van 10:00 tot 15:00 uur zijn de ledenconsulenten aanwezig in het stadshuis van Almere. Op de AlmerePlusBeurs krijgt u allerlei informatie over de mogelijkheden op het gebied van vervoer, wonen, zorg & ondersteuning, gezondheid, leren & ontwikkelen, welzijn & vrijetijdsbesteding. In Almere worden er voor senioren tal van activiteiten, ondersteuning en mogelijkheden geboden door allerlei instanties. Ook het aanbod van Vivium Services helpt u zo lang mogelijk plezierig en zelfstandig thuis te wonen. Meer informatie: www.deschoor.nl/almereplusbeurs

 

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden