Menu Ga naar zoek pagina

Met korting naar de Libelle Zomerweek

Ook dit jaar wordt de Libelle Zomerweek weer echt een feest voor vriendinnen, zussen, moeders, dochters en collega’s. Geniet op het terrein van Expo Greater Amsterdam in Vijfhuizen (vlakbij Haarlem) samen van honderden shops, ga los bij verschillende optredens, ontmoet de mensen achter Libelle of doe mee aan een creatieve workshop. Uiteraard is er ook volop gelegenheid om heerlijk even iets te eten of drinken en bij te komen van al deze leuke indrukken.

 

Zomerweek in Concert

Nieuw dit jaar is de Zomerweek in Concert. Op zondag 14 mei (Moederdag!) kent de Libelle Zomerweek namelijk een nóg uitgebreider programma. Denk aan twee concerten van één uur van vrouwelijke Top 40-artiesten en nog heel veel andere optredens. Wie er allemaal langskomen houden we graag nog even geheim, maar het belooft een groots en onvergetelijk muziekspektakel te worden. Dit mogen jullie echt niet missen!

Als lid van Vivium Services bieden we u een speciale korting aan. Ga via deze link naar de shop en vul de speciale code VVLZW2023 (hoofdletters) in en krijg € 3,- korting op uw kaart(en). Let op: U kunt maximaal 4 kaarten per persoon bestellen en de kortingscode is geldig t/m 31 maart 2023.

Let op: de korting wordt op de laatste pagina pas berekend!

Kijk voor meer informatie over Libelle Zomerweek op www.libellezomerweek.nl

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden