Menu Ga naar zoek pagina

Health check inloopmiddagen thuiszorgwinkels

07 december 2022 Nieuws

Regelmatige ‘health checks’ en een gratis oogcontrole en gehoortest zijn altijd een goed idee. In februari kunt u bij de thuiszorgwinkels Vegro en Kersten terecht voor een paar gratis metingen en informatie over hulpmiddelen en ondersteuning aan huis van onze samenwerkingspartners. Handig en gezellig!

Inloopmiddag Vegro in Hilversum:

Op donderdag 9 februari kunt u van 13.30 tot 16.00 uur terecht in de Vegro-winkel op de Oude Torenstraat 59 in Hilversum voor een ‘health check’ voor slechts € 10,- contant. Hierbij wordt onder meer uw bloeddruk gemeten en wordt het ijzer-, cholesterol- en bloedsuikergehalte in uw bloed gemeten. Ook kunt u een audicien van Beter Horen een gratis gehoortest laten doen en zijn mantelzorgondersteuners van Saar aan Huis en medewerkers van Regie op Mantelzorg die u kunnen helpen met regeltaken aanwezig voor vragen.

Inloopmiddag Kersten in Bussum:

Op dinsdag 14 februari kunt u van 13.00 tot 16.00 uur terecht bij Kersten Hulpmiddelen, Vlietlaan 56 in Bussum. Ook hier kunt u ook een ‘health check’ tegen contante betaling laten doen en in gesprek gaan met onze ledenconsulenten en de mantelzorgondersteuners van Saar aan Huis en medewerkers van Regie op Mantelzorg die u helpen bij regeltaken. Daarnaast staan een opticien van Stoffer Optiek en onze audicien aan huis voor u klaar voor een gratis ogen- of gehoortest.

Wilt u zeker zijn van een plekje? Maak dan een afspraak voor ogentest, gehoortest en/of Health Check. Dit kan per e-mail via ledendag@vivium.nl (o.v.v. naam en mailadres en lidnummer) of telefonisch via 035 6 924 495.

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden