Menu Ga naar zoek pagina

Gratis informatiebijeenkomsten in oktober en november

Vivium Services organiseert regelmatig gratis informatiebijeenkomsten voor Vivium-leden. Deze worden altijd aangekondigd in ons ledenblad Magazine. Ook op de website vindt u alle actuele informatiebijeenkomsten in de agenda. Wij tippen u er alvast twee: Geldzaken op 24 oktober en Wegwijs in de Mantelzorg op 16 november!

 

Financiën op orde

De eerstvolgende is op 24 oktober in de Hilversumse Meent over ‘financiën op orde’ brengen.  Experts waarmee wij op het gebied van financiële dienstverlening samenwerken, zitten deze avond klaar om uw vragen over geldzaken te beantwoorden en handige tips te delen. Dus als u vragen heeft over uw financiële administratie of wilt weten hoe u uw ‘papieren vermogen’ kan inzetten in besteedbaar geld bent u van harte welkom. Meer informatie over deze bijeenkomst vindt u hier.

Lezing ‘Wegwijs in de mantelzorg’

Op 16 november geeft auteur Lodewijk Schmit Jongbloed een gratis lezing aan Vivium-leden in TerGooi Blaricum. Thema van de lezing is Wegwijs in de wereld van zorg voor ouderen als mantelzorger. U krijgt praktische informatie en tips maar ook de meer sociale en emotionele aspecten van mantelzorg komen aan bod. Meer informatie over deze lezing vindt u hier.

 

 

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden