Menu Ga naar zoek pagina

Een terugblik op de ontmoetingsdag…

31 augustus 2022 Nieuws

Afgelopen 24 juni organiseerden wij onze ontmoetingsdag in de Hilversumse Meent. Er waren demonstraties, testritten, een fitheidstest, health check, handmassage… en ook allerlei heerlijke proeverijtjes. Zo konden mensen op een laagdrempelige manier kennismaken met een aantal leveranciers van Vivium Services. Was u erbij?

De opkomst was groot. Leden konden elkaar ontmoeten in de centrale hal met een kopje koffie. In alle ruimtes was er iets te doen, te beleven en te ontdekken. We vroegen naderhand via een enquête naar de ervaringen van onze leden. We scoren vier sterren van de vijf! En ‘vooral doorgaan met informatiebijeenkomsten’ over de dienstverlening van Vivium, want zo lang mogelijk comfortabel en zelfstandig thuis blijven wonen willen we natuurlijk allemaal.

Leuk uitje in 2023: gratis voor al onze trouwe leden

Daarnaast blijkt er ook weer animo te zijn voor een leuk en bijzonder uitje. Voor corona boden wij ieder jaar al onze trouwe leden een leuk en bijzonder uitje aan. Zo konden Vivium-leden eerder al eens genieten van een cabaretvoorstelling, een muzikale theatervoorstelling, een prachtig concert van het Amersfoorts Jeugdorkest, ledendagen met artiesten in het Vestingmuseum …. In 2023 hebben we weer iets leuks voor u in petto. Wat dat is houden we graag nog even als verrassing, maar we beloven… u hoort het als eerste!

Ontvang alle acties in uw mailbox

Schrijf u in voor de nieuwsbrief

Word vandaag nog lid!

  • Korting op alle Vivium Services
  • Korting op uw basis- en aanvullende zorgverzekering
  • Exclusieve ledenacties

Bekijk alle voordelen Direct lid worden