21 dagen lang elke dag een positivi-tijdje

Geplaatst op 25 januari 2021

Met de start van een nieuw jaar en hoop op positieve verandering is het ook tijd voor nieuwe positieve energie! In deze onzekere tijd is het nog belangrijker om goed voor jezelf te zorgen, zowel fysiek als mentaal.

VGZ helpt u hierbij met positivi-tijd. Zij bieden u op de pagina www.vgz.nl/gezond-leven/positivi-tijd 21 dagen lang oplossingen voor een positieve mindset. Sinds maandag 18 januari zijn ze gestart: Blue Monday. De meest deprimerende dag van het jaar, die VGZ graag een beetje positiever maakt. Maar u kunt nu ook nog gewoon mee doen.

Wat kunt u verwachten van VGZ?
Op de pagina www.vgz.nl/gezond-leven/positivi-tijd vindt u elke dag om 15.00 uur nieuwe tips, geluksmomentjes en workshops die u helpen met een positieve mindset. Zo kunt u complimenten uitdelen en aan de slag gaan met hun slaapritme.

Samen de zorg vooruit brengen
Als we met ons allen een beetje gezonder leven en ons prettiger voelen, dragen we bij aan een gezonder Nederland. En een gezonder Nederland zorgt voor minder druk op bijvoorbeeld huisartsen en ziekenhuis. VGZ helpt u graag op weg om 2021 samen gezond te beginnen.

Voor meer informatie over VGZ en deelname in het Zorgcollectief van Vivium, klik hier. U kunt ook contact opnemen met de Vivium Heilbron advieslijn (088) 1 210 206.

2021, laten we dit jaar starten vol Positivitijd :)
Geef een reactie